Story - брой 19/2016

Още от поредицата Story

Story - брой 19/2016

(3.86 от 7 гласа)Риана изпитва панически страх от обвързване, след като детството й минало под тежката ръка на баща алкохолик и наркоман, който малтретирал майка й.

На 28 години тя не оставя никакво съмнение, че не друг, а тя и само тя е тази, която решава кога, с кого и за колко време ще бъде. Нещо повече, Рири не оставя никакво съмнение, че е достатъчно да пожелае някой мъж отново, и той мигновено ще забрави сърдечните си оплаквания. Нищо чудно, че от 2009 година насам, когато Дрейк става първото гадже на Рири, след драматичната й раздяла с Крис Браун, връзката им се разпада и подновява повече пъти, отколкото би понесъл и сапунен сериал.

Въпреки това обаче повелителката на мъжките сърца и всички други части на тялото, категорично остава сама. Нито една от връзките й не отива по-далеч от страстни нощи, съвместни творчески проекти и ... щом нещата започнат да изглеждат малко по-сериозни, барбадоската принцеса просто изчезва. Много години й трябвали, за да разбере, че всъщност има проблем с обвързването и то благодарение на родния си баща и неговото отношение към майка й. Защо като дете Риана е лежала по болници с неясно заболяване, какво й е причинил още баща й и как е преодоляла драмите си, можете да научите от новия брой на Story, който е на пазара от 10 май.
   • Формат: PDF
  • Защита: Adobe DRM
  • Указания за четене. Виж
  • Съвместимост за четене. Виж (Не e за Kindle)
  • Как да купя е-списание? Виж
Файлът е съвместим за четене на всички съвременни електронни четци за книги с eInk екран, таблети с операционна система Android, Windows и iPad. На персонални компютри с Windows и Apple Mac.

Четенето не е възможно на моделите Kindle с eInk екран, защото Amazon.com не поддържат съвместимост с тази технология.

Известно изключение има за таблети Kindle Fire, на които може да бъде инсталиран софтуера BlueFire reader, а кратко ръководство може да прочетете тук.


Още електронни списания

Още електронни списания
Информация за избраното списание

Информация за избраното списание
Информация за книгата:

Категория: ПЕРИОДИКА
Година: 2016
ISSN: 20161312819119
Поредица: Story


„Story e списанието, в което звездите разказват истинските си истории пред истинските професионалисти за истински познавачи. За петте години, откакто е на българския пазар, от издание, отразяващо живота на звездите, Story се превърна в институция, с която звездите се съобразяват и която сама създава звезди.”

Галина Чолакова, главен редактор на списание Story


Коментари

Коментари


Плащане с EasyPay може да направите като изберете опция плащане "чрез ePay" и на платежната страница изберете Таб "В брой на каса".

Вижте приложения пример: