Story - брой 19/2015

-25%
е-списание - Story - брой 19/2015

Още от поредицата Story

Story - брой 19/2015

(3.89 от 19 гласа)Кейт Мидълтън иска короната на всяка цена

Днес от бившата провинциалистка Кейт Мидълтън няма и спомен, като съпругата на принц Уилям бавно, но сигурно извървява пътя до кралската корона и подготвя Двореца за своята власт.

В новия си брой списание Story връща времето назад, за да припомни на читателите си каква тактика използва Катрин, за да може да сбъдне мечтите си и да седне на кралския стол.
Първата цел на херцогинята беше да се превърне в любимка на Кралицата и то много преди да стане нейна официална снаха.

Елизабет II която никога не подкрепи снаха си Даяна и която в началото прие на нож момичето от народа, днес й подава ръка във всички дворцови битки. Особено онези със свекърва й Камила.
Още за невероятната история на Кейт и успешното й домогване до короната можете да прочетете в новия брой на списание Story, който ще е на пазара от 6 май.
 е-списание

1.49 лв. | Стара цена: 1.99 лв.

Спестявате: 0.50 лв. (-25%)

  • Формат: PDF
  • Защита: Adobe DRM
  • Указания за четене. Виж
  • Съвместимост за четене. Виж (Не e за Kindle)
  • Как да купя е-списание? Виж
Файлът е съвместим за четене на всички съвременни електронни четци за книги с eInk екран, таблети с операционна система Android, Windows и iPad. На персонални компютри с Windows и Apple Mac.

Четенето не е възможно на моделите Kindle с eInk екран, защото Amazon.com не поддържат съвместимост с тази технология.

Известно изключение има за таблети Kindle Fire, на които може да бъде инсталиран софтуера BlueFire reader, а кратко ръководство може да прочетете тук.


Още електронни списания

Още електронни списания
Информация за избраното списание

Информация за избраното списание
Информация за книгата:

Категория: ПЕРИОДИКА
Година: 2015
ISSN: 20151312819119
Поредица: Story


„Story e списанието, в което звездите разказват истинските си истории пред истинските професионалисти за истински познавачи. За петте години, откакто е на българския пазар, от издание, отразяващо живота на звездите, Story се превърна в институция, с която звездите се съобразяват и която сама създава звезди.”

Галина Чолакова, главен редактор на списание Story


Коментари

Коментари


Плащане с EasyPay може да направите като изберете опция плащане "чрез ePay" и на платежната страница изберете Таб "В брой на каса".

Вижте приложения пример: