Story - брой 19/2014

-25%
е-списание - Story - брой 19/2014

Още от поредицата Story

Story - брой 19/2014

(3.70 от 20 гласа)След като в последно време Николета и Валери предпочетоха да се покрият, в медийното пространство започнаха да се носят слухове за това какво се случва в семейството им.

В интервю за Story водещата разкрива, че двамата със съпруга й са заедно и са щастливи, въпреки че имената им постоянно биват забърквани в изневери и раздели.

Николета споделя, че макар за нея любовта да е важна, двамата с Валери предпочитат да си казват израза „обичам те“ само в съкровени моменти. Лозанова твърди още, че с футболиста не са от лигаво-романтичните двойки и макар изненадите да са част от ежедневието им, те не са постоянни.

За сметка на това обаче са забавни. Правят си закачливи карикатури един на друг и вече избягват да се кълнат във вярност.

„Преди се заричах, че не бих простила какви ли не обидни ситуации, които в един момент вместо разрушителни се оказват градивни. Една изневяра също може да бъде такава. Така че на този етап няма да се ангажирам с конкретика какво не бих простила“, откровено споделя водещата.

Какво още любопитно сподели Николета Лозанова за себе си и семейството можете да прочетете в новия брой на списание Story.е-списание

1.49 лв. | Стара цена: 1.99 лв.

Спестявате: 0.50 лв. (-25%)

  • Формат: PDF
  • Защита: Adobe DRM
  • Указания за четене. Виж
  • Съвместимост за четене. Виж (Не e за Kindle)
  • Как да купя е-списание? Виж
Файлът е съвместим за четене на всички съвременни електронни четци за книги с eInk екран, таблети с операционна система Android, Windows и iPad. На персонални компютри с Windows и Apple Mac.

Четенето не е възможно на моделите Kindle с eInk екран, защото Amazon.com не поддържат съвместимост с тази технология.

Известно изключение има за таблети Kindle Fire, на които може да бъде инсталиран софтуера BlueFire reader, а кратко ръководство може да прочетете тук.


Още електронни списания

Още електронни списания
Информация за избраното списание

Информация за избраното списание
Информация за книгата:

Категория: ПЕРИОДИКА
Година: 2014
Страници: 68
ISSN: 20141312819119
Поредица: Story


„Story e списанието, в което звездите разказват истинските си истории пред истинските професионалисти за истински познавачи. За петте години, откакто е на българския пазар, от издание, отразяващо живота на звездите, Story се превърна в институция, с която звездите се съобразяват и която сама създава звезди.”

Галина Чолакова, главен редактор на списание Story


Коментари

Коментари


Плащане с EasyPay може да направите като изберете опция плащане "чрез ePay" и на платежната страница изберете Таб "В брой на каса".

Вижте приложения пример: