Story - брой 18/2016

Още от поредицата Story

Story - брой 18/2016

(3.79 от 19 гласа)Принс програмирал погребението си

Злоупотреба с дрога или с болкоуспокояващи. Това е най-вероятната причина, заради която в края на април 2016 г. светът се сбогува с още една голяма звезда на музиката – легендата Принс. Певецът си отиде на 57-годишна възраст в дома си в Минесота, оставяйки след себе си близо 40 албума, куп хитове и милиони фенове по целия свят, които го боготворяха.
Противно на ексцентричната му сценична натура, певецът не е пожелал да бъде изпратен с помпозно събитие. Приживе той е споделил с екипа и близките си, че когато един ден умре, не желае погребението му да бъде превърнато в звездно медийно фиаско, подобно на това на Краля на попа Майкъл Джексън. Принс е бил категоричен, че иска да си отиде с достойнство, без излишна суета и драма.
Уважиха ли близките на певеца желанието му можете да прочетете в новия брой на списание Story, който вече е на пазара.
   • Формат: PDF
  • Защита: Adobe DRM
  • Указания за четене. Виж
  • Съвместимост за четене. Виж (Не e за Kindle)
  • Как да купя е-списание? Виж
Файлът е съвместим за четене на всички съвременни електронни четци за книги с eInk екран, таблети с операционна система Android, Windows и iPad. На персонални компютри с Windows и Apple Mac.

Четенето не е възможно на моделите Kindle с eInk екран, защото Amazon.com не поддържат съвместимост с тази технология.

Известно изключение има за таблети Kindle Fire, на които може да бъде инсталиран софтуера BlueFire reader, а кратко ръководство може да прочетете тук.


Още електронни списания

Още електронни списания
Информация за избраното списание

Информация за избраното списание
Информация за книгата:

Категория: ПЕРИОДИКА
Година: 2016
ISSN: 20161312819118
Поредица: Story


„Story e списанието, в което звездите разказват истинските си истории пред истинските професионалисти за истински познавачи. За петте години, откакто е на българския пазар, от издание, отразяващо живота на звездите, Story се превърна в институция, с която звездите се съобразяват и която сама създава звезди.”

Галина Чолакова, главен редактор на списание Story


Коментари

Коментари


Плащане с EasyPay може да направите като изберете опция плащане "чрез ePay" и на платежната страница изберете Таб "В брой на каса".

Вижте приложения пример: