Story- брой 17/2015

-25%
е-списание - Story- брой 17/2015

Още от поредицата Story

Story- брой 17/2015

(4.18 от 17 гласа)Роби Уилямс: Децата ми ще се срамуват от мен

Със сигурност един ден като пораснат децата на Роби Уилямс ще се сблъскат с не особено положителни факти за живота на татко им.
В новия си брой списание Story връща меломаните към успешния, но изпълнен с много препъникамъни, път на един от най-големите музиканти на нашето време.
Болезнено откровен Роби Уилямс, който ще пее пред БГ публиката на 7 август в Бургас, споделя, че е изключителен егоист.
„Много пъти са ме питали дали съм нарцистичен, така че реших да разбера какво точно означава това. И стигнах до извода, че да – смятам себе си за по-добър от другите хора, е – не всички, но повечето. Имам уникален талант и амбиция да успявам“, разказва Роби.
 Именно тази болезнена страст, отгледана още в детските му години, докарва на Роби най-големите страхове и демоните, които не спират да го преследват от 16-годишен, когато приключил с училището, защото го взели в момчешка група в родната му Англия.
За невероятните изпитания, през които е преминал Роби Уилямс и как голямата му любов Айда успява да го укроти, можете да прочетете в новия брой на списание Story, който ще е на пазара от 22 април.е-списание

1.49 лв. | Стара цена: 1.99 лв.

Спестявате: 0.50 лв. (-25%)

  • Формат: PDF
  • Защита: Adobe DRM
  • Указания за четене. Виж
  • Съвместимост за четене. Виж (Не e за Kindle)
  • Как да купя е-списание? Виж
Файлът е съвместим за четене на всички съвременни електронни четци за книги с eInk екран, таблети с операционна система Android, Windows и iPad. На персонални компютри с Windows и Apple Mac.

Четенето не е възможно на моделите Kindle с eInk екран, защото Amazon.com не поддържат съвместимост с тази технология.

Известно изключение има за таблети Kindle Fire, на които може да бъде инсталиран софтуера BlueFire reader, а кратко ръководство може да прочетете тук.


Още електронни списания

Още електронни списания
Информация за избраното списание

Информация за избраното списание
Информация за книгата:

Категория: ПЕРИОДИКА
Година: 2015
ISSN: 20151312819117
Поредица: Story


„Story e списанието, в което звездите разказват истинските си истории пред истинските професионалисти за истински познавачи. За петте години, откакто е на българския пазар, от издание, отразяващо живота на звездите, Story се превърна в институция, с която звездите се съобразяват и която сама създава звезди.”

Галина Чолакова, главен редактор на списание Story


Коментари

Коментари


Плащане с EasyPay може да направите като изберете опция плащане "чрез ePay" и на платежната страница изберете Таб "В брой на каса".

Вижте приложения пример: