Story - брой 17/2014

-25%
е-списание - Story - брой 17/2014

Още от поредицата Story

Story - брой 17/2014

(3.75 от 16 гласа)Кейт и Уилям пред раздяла заради любовница

Оказва се, че зад широките усмивки на принц Уилям и Катрин се крие сериозна семейна драма, а причината за това е голямата любов на престолонаследника на Великобритания.

В новия си брой списание Story разкрива пикантни подробности от живота на кралското семейство. Близки до младата двойка издават, че от любовта между съпрузите вече няма и спомен.

Уилям нямал никакво желание да проявява близост с половинката си, още по-малко двамата да имат други деца, както самият той наскоро призна.

От страниците на изданието става ясно още, че една от основните причини за драмите в семейството била ревността на Катрин, която съвсем не е без причина.

"Виновницата" за евентуалния разпад на кралската двойка е богатата наследница Джесика Крейг, с която Уилям изживява най-голямата си любов.

Защо престолонаследникът обаче не може официално да се разведе и как от любимка, Катрин се превърна в най-омразната жена на Острова, можете да разберете в новия брой на списание Story.е-списание

1.49 лв. | Стара цена: 1.99 лв.

Спестявате: 0.50 лв. (-25%)

  • Формат: PDF
  • Защита: Adobe DRM
  • Указания за четене. Виж
  • Съвместимост за четене. Виж (Не e за Kindle)
  • Как да купя е-списание? Виж
Файлът е съвместим за четене на всички съвременни електронни четци за книги с eInk екран, таблети с операционна система Android, Windows и iPad. На персонални компютри с Windows и Apple Mac.

Четенето не е възможно на моделите Kindle с eInk екран, защото Amazon.com не поддържат съвместимост с тази технология.

Известно изключение има за таблети Kindle Fire, на които може да бъде инсталиран софтуера BlueFire reader, а кратко ръководство може да прочетете тук.


Още електронни списания

Още електронни списания
Информация за избраното списание

Информация за избраното списание
Информация за книгата:

Категория: ПЕРИОДИКА
Година: 2014
Страници: 68
ISSN: 20141312819117
Поредица: Story


„Story e списанието, в което звездите разказват истинските си истории пред истинските професионалисти за истински познавачи. За петте години, откакто е на българския пазар, от издание, отразяващо живота на звездите, Story се превърна в институция, с която звездите се съобразяват и която сама създава звезди.”

Галина Чолакова, главен редактор на списание Story


Коментари

Коментари


Плащане с EasyPay може да направите като изберете опция плащане "чрез ePay" и на платежната страница изберете Таб "В брой на каса".

Вижте приложения пример: