Story - брой 17/2013

-25%
е-списание - Story - брой 17/2013

Още от поредицата Story

Story - брой 17/2013

(2.50 от 4 гласа)Простиха ли на бившите си Албена и Милица?

В новия брой на списание Story актрисите Албена Михова и Милица Гладнишка разкриват дали са простили на бившите си половинки, заради които са претърпели едни от най-големите си житейски разочарования. Двете любимки на зрителите на "Като две капки вода" са минали през много трудности в живота си.

И до днес Милица си спомня за едно от бившите й гаджета, което взело пари, които тя му дала след доста работа в Лондон, но вместо да ги внесе, както се разбрали, ги похарчил. За какво Гладнишка споделя в новия брой на списание Story. 

Албена, която днес е щастлива с половинката си Тома, също е имала разочарования в живота си. Едно от тях е раздялата с вече бившия й мъж, от когото е синът й Мартин. Простила ли е Михова на експоловинката си и как се справят с тудностите в живота си, двете актриси разкриват само в новия брой на списание Story, който ще е на пазара на 24 април.е-списание

1.49 лв. | Стара цена: 1.99 лв.

Спестявате: 0.50 лв. (-25%)

  • Формат: PDF
  • Защита: Adobe DRM
  • Указания за четене. Виж
  • Съвместимост за четене. Виж (Не e за Kindle)
  • Как да купя е-списание? Виж
Файлът е съвместим за четене на всички съвременни електронни четци за книги с eInk екран, таблети с операционна система Android, Windows и iPad. На персонални компютри с Windows и Apple Mac.

Четенето не е възможно на моделите Kindle с eInk екран, защото Amazon.com не поддържат съвместимост с тази технология.

Известно изключение има за таблети Kindle Fire, на които може да бъде инсталиран софтуера BlueFire reader, а кратко ръководство може да прочетете тук.


Още електронни списания

Още електронни списания
Информация за избраното списание

Информация за избраното списание
Информация за книгата:

Категория: ПЕРИОДИКА
ISSN: 20131312819117
Поредица: Story


„Story e списанието, в което звездите разказват истинските си истории пред истинските професионалисти за истински познавачи. За петте години, откакто е на българския пазар, от издание, отразяващо живота на звездите, Story се превърна в институция, с която звездите се съобразяват и която сама създава звезди.”

Галина Чолакова, главен редактор на списание Story


Коментари

Коментари


Плащане с EasyPay може да направите като изберете опция плащане "чрез ePay" и на платежната страница изберете Таб "В брой на каса".

Вижте приложения пример: