Story - брой 16/2016

Още от поредицата Story

Story - брой 16/2016

(3.92 от 13 гласа)Фолкпевецът Константин не е сигурен дали зад полицейската акция в дискотеката му и обвиненията, че там се пласират наркотици, стоят нелоялни конкуренти, но ако е така, ефектът е обратен на очаквания.
В интервю за новия брой на списание Story собственикът на Plazza е категоричен, че и този път ще се справи и няма да позволи на никого да го срине.
"Ситуацията е неприятна, но няма да успеят да ме сринат. Когато си убеден в правотата си, с чиста душа, няма как да те сринат. Колкото и пъти да сме имали възможност да реагираме малко по-остро, да нападнем и ние, аз винаги съм казвал на моя кум – нека ние се отнасяме с добро, и ще видиш, че нещата ще вървят много по-добре. Вярно, по-бавничко, ще ни се подиграват даже, но рано или късно истината излиза на бял свят и Господ те възнаграждава да живееш щастливо, усмихнато... Ако тръгна да правя мизерии на някого, как бих спал, как бих живял спокойно, как бих се усмихвал на жена ми? Само с добро се успява, колкото и нелепо да звучи на хората. Доброто е правилният път", обяснява с усмивка Константин.

Още от откровенията на фолк певеца можете да прочетете в новия брой на списание Story, който е на пазара от 19 април.

   • Формат: PDF
  • Защита: Adobe DRM
  • Указания за четене. Виж
  • Съвместимост за четене. Виж (Не e за Kindle)
  • Как да купя е-списание? Виж
Файлът е съвместим за четене на всички съвременни електронни четци за книги с eInk екран, таблети с операционна система Android, Windows и iPad. На персонални компютри с Windows и Apple Mac.

Четенето не е възможно на моделите Kindle с eInk екран, защото Amazon.com не поддържат съвместимост с тази технология.

Известно изключение има за таблети Kindle Fire, на които може да бъде инсталиран софтуера BlueFire reader, а кратко ръководство може да прочетете тук.


Още електронни списания

Още електронни списания
Информация за избраното списание

Информация за избраното списание
Информация за книгата:

Категория: ПЕРИОДИКА
Година: 2016
ISSN: 20161312819116
Поредица: Story


„Story e списанието, в което звездите разказват истинските си истории пред истинските професионалисти за истински познавачи. За петте години, откакто е на българския пазар, от издание, отразяващо живота на звездите, Story се превърна в институция, с която звездите се съобразяват и която сама създава звезди.”

Галина Чолакова, главен редактор на списание Story


Коментари

Коментари


Плащане с EasyPay може да направите като изберете опция плащане "чрез ePay" и на платежната страница изберете Таб "В брой на каса".

Вижте приложения пример: