Story - брой 16/2014

-25%
е-списание - Story - брой 16/2014

Още от поредицата Story

Story - брой 16/2014

(3.92 от 12 гласа)Елена Кучкова крие гадже политик

Победителката в популярен еротичен конкурс - Елена Кучкова, е намерила мъж, който отговаря на критериите й за половинка в живота.

Въпреки че предпочита да запази в тайна името му, пред списание Story тя все пак дава да се разбере, че работата му е свързана с политика.

"Той е млад, на 38 години, красив, богат, интелигентен, галантен и възпитан. Мъж на място – точно това, което търся от много време насам. Не обича показността и комплексарските фукни, че е с по-младо гадже, и то с титла за най-красив еротичен модел. За него е важно какво изпитва към мен, и аз – към него. Чувствам се прекрасно!“ - не може да скрие радостта си Кучкова пред Story.

Изкушавала ли се е Елена да се впусне във връзка с мъж, само заради парите му, какво споделя още за новия си партньор в живота и готова ли е за семейство, можете да разберете в новия брой на списание Story.е-списание

1.49 лв. | Стара цена: 1.99 лв.

Спестявате: 0.50 лв. (-25%)

  • Формат: PDF
  • Защита: Adobe DRM
  • Указания за четене. Виж
  • Съвместимост за четене. Виж (Не e за Kindle)
  • Как да купя е-списание? Виж
Файлът е съвместим за четене на всички съвременни електронни четци за книги с eInk екран, таблети с операционна система Android, Windows и iPad. На персонални компютри с Windows и Apple Mac.

Четенето не е възможно на моделите Kindle с eInk екран, защото Amazon.com не поддържат съвместимост с тази технология.

Известно изключение има за таблети Kindle Fire, на които може да бъде инсталиран софтуера BlueFire reader, а кратко ръководство може да прочетете тук.


Още електронни списания

Още електронни списания
Информация за избраното списание

Информация за избраното списание
Информация за книгата:

Категория: ПЕРИОДИКА
Година: 2014
Страници: 68
ISSN: 20141312819116
Поредица: Story


„Story e списанието, в което звездите разказват истинските си истории пред истинските професионалисти за истински познавачи. За петте години, откакто е на българския пазар, от издание, отразяващо живота на звездите, Story се превърна в институция, с която звездите се съобразяват и която сама създава звезди.”

Галина Чолакова, главен редактор на списание Story


Коментари

Коментари


Плащане с EasyPay може да направите като изберете опция плащане "чрез ePay" и на платежната страница изберете Таб "В брой на каса".

Вижте приложения пример: