Story - брой 15/2015

-25%
е-списание - Story - брой 15/2015

Още от поредицата Story

Story - брой 15/2015

(3.40 от 5 гласа)Преслава замени Бирмата с варненски бизнесмен

Варненски бизнесмен е новата тръпка на Преслава, а ексклузивни и доста провокативни папарашки снимки на двамата влюбени можете да видите в новия брой на списание Story.
Според информацията фолк певицата и 24-годишният младеж Христо Попов били щракнати да се отдават на интимности във варненския клуб Plazza.
Без никакви притеснения двамата се целували и прегръщали пред гостите на клуба, а след като тя свършила с ангажиментите, си тръгнали заедно. Певицата била толкова щастлива и опиянена във всякакъв смисъл, че изобщо не се опитала да скрие връхлетелите я чувства.
Двамата имали флирт още от миналата година, но предвид факта, че тогава пайнерката все още беше обвързана с пернишкия бизнесмен Бирмата, не позволил отношенията им да се развият.
Още за новата тръпка на Преслава можете да прочетете в новия брой на списание Story, който ще е на пазара от 8 април. е-списание

1.49 лв. | Стара цена: 1.99 лв.

Спестявате: 0.50 лв. (-25%)

  • Формат: PDF
  • Защита: Adobe DRM
  • Указания за четене. Виж
  • Съвместимост за четене. Виж (Не e за Kindle)
  • Как да купя е-списание? Виж
Файлът е съвместим за четене на всички съвременни електронни четци за книги с eInk екран, таблети с операционна система Android, Windows и iPad. На персонални компютри с Windows и Apple Mac.

Четенето не е възможно на моделите Kindle с eInk екран, защото Amazon.com не поддържат съвместимост с тази технология.

Известно изключение има за таблети Kindle Fire, на които може да бъде инсталиран софтуера BlueFire reader, а кратко ръководство може да прочетете тук.


Още електронни списания

Още електронни списания
Информация за избраното списание

Информация за избраното списание
Информация за книгата:

Категория: ПЕРИОДИКА
Година: 2015
ISSN: 20151312819115
Поредица: Story


„Story e списанието, в което звездите разказват истинските си истории пред истинските професионалисти за истински познавачи. За петте години, откакто е на българския пазар, от издание, отразяващо живота на звездите, Story се превърна в институция, с която звездите се съобразяват и която сама създава звезди.”

Галина Чолакова, главен редактор на списание Story


Коментари

Коментари


Плащане с EasyPay може да направите като изберете опция плащане "чрез ePay" и на платежната страница изберете Таб "В брой на каса".

Вижте приложения пример: