Story - брой 15/2013

-25%
е-списание - Story - брой 15/2013

Още от поредицата Story

Story - брой 15/2013

(2.50 от 2 гласа)Део се раздели с Лора, с Елена ли е?

За първи път Део разкрива пред списание Story, че 8-годишната му връзка с Лора Караджова е вече в миналото. Каква е причината определяната за една от най-стабилните млади двойки у нас да се разпадне, русият сладур дава яснота за първи път.
„Имахме невероятни моменти, прекарахме си прекрасно, но наистина вече само като приятели – споделя Део. Усещаше се, че връзката ни е изчерпана и най-доброто, което можем да направим един за друг, е да спрем да се затормозяваме в развитието си, в идеите си за това как трябва да протече животът на другия, пък и собственият му.“
Къде се е състояла раздялата между тях, в какви отношения са днес двамата и има ли шанс отново да се съберат, Део разкрива само в списанието.

В новия брой на списание Story Део и танцовата му партньорка от Dancing Stars Елена дават яснота дали освен на дансинга, са заедно и в живота.е-списание

1.49 лв. | Стара цена: 1.99 лв.

Спестявате: 0.50 лв. (-25%)

  • Формат: PDF
  • Защита: Adobe DRM
  • Указания за четене. Виж
  • Съвместимост за четене. Виж (Не e за Kindle)
  • Как да купя е-списание? Виж
Файлът е съвместим за четене на всички съвременни електронни четци за книги с eInk екран, таблети с операционна система Android, Windows и iPad. На персонални компютри с Windows и Apple Mac.

Четенето не е възможно на моделите Kindle с eInk екран, защото Amazon.com не поддържат съвместимост с тази технология.

Известно изключение има за таблети Kindle Fire, на които може да бъде инсталиран софтуера BlueFire reader, а кратко ръководство може да прочетете тук.


Още електронни списания

Още електронни списания
Информация за избраното списание

Информация за избраното списание
Информация за книгата:

Категория: ПЕРИОДИКА
Година: 2013
ISSN: 20131312819115
Поредица: Story

Коментари

Коментари


Плащане с EasyPay може да направите като изберете опция плащане "чрез ePay" и на платежната страница изберете Таб "В брой на каса".

Вижте приложения пример: