Story - брой 14/2016

Още от поредицата Story

Story - брой 14/2016

(3.80 от 10 гласа)  • Формат: PDF
  • Защита: Adobe DRM
  • Указания за четене. Виж
  • Съвместимост за четене. Виж (Не e за Kindle)
  • Как да купя е-списание? Виж
Файлът е съвместим за четене на всички съвременни електронни четци за книги с eInk екран, таблети с операционна система Android, Windows и iPad. На персонални компютри с Windows и Apple Mac.

Четенето не е възможно на моделите Kindle с eInk екран, защото Amazon.com не поддържат съвместимост с тази технология.

Известно изключение има за таблети Kindle Fire, на които може да бъде инсталиран софтуера BlueFire reader, а кратко ръководство може да прочетете тук.

Михаела: Страшно е да си мрънкащ млад човек

Михаела Филева е безспорната звезда на новата вълна в българската музика. Тя изгря с участието си в първия сезон на X Factor и макар да не спечели риалити шоуто, бе забелязана от Графа и съдружника му Магдалена Сотирова и поканена да стане поредното свежо лице на лейбъла им Monte Music, пише списание Story в новия си брой.

Само 5 години по-късно Михаела вече може да се похвали с един самостоятелен албум с хитове, успешни фючеринг парчета с VenZy, Графа, Прея, Били Хлапето, Дивна, десетки престижни награди, между които „Изпълнителка на годината“ на БГ Радио две години поред... И вече самата тя е член на жури, което оценява млади таланти – в риалити формата „България търси талант“ по bTV.

А винаги ли си била така целеустремена, или е имала лутания?
"Имала съм лутания, разбира се. Сега, като погледна назад обаче, изглежда, че съм била най-целеустременият човек. Много е странно. Истината е, че по-скоро вътрешният ми морален барометър за правилно и неправилно ме е водил, отколкото някаква последователност. Било си е ясно какво ще стане, но не съм го знаела! И се лутах. Бях от тези деца, които се занимаваха с абсолютно всичко - спорт, приложни и сценични изкуства, играех шах, ходех на олимпиади по физика... И за всяко едно във времето съм вярвала, че е моето нещо. В един момент останаха математиката и музиката. Съвсем допоследно, и в XII клас, не знаех кое да избера. Приеха ме в Софийския университет софтуерно инженерство, но седнах и се замислих, че може би ще се превърна в един от онези млади хора, които работят едно, изкарват си парите с второ, но мечтаят да бъдат трето и са нещастни и мрънкащи – за мен това е най-страшното  -  да се превърнеш в мрънкащ млад човек. Тогава си казах – ще кандидатствам и в Музикалната академия и ако ме приемат, това ще е знак, че това трябва да правя", категорична е Михаела Филева.

Какво споделя още певицата можете да прочетете в новия брой на списание Story, който е на пазара от 5 април. 
 Още електронни списания

Още електронни списания
Информация за избраното списание

Информация за избраното списание
Информация за книгата:

Категория: ПЕРИОДИКА
Година: 2016
ISSN: 20161312819114
Поредица: Story


„Story e списанието, в което звездите разказват истинските си истории пред истинските професионалисти за истински познавачи. За петте години, откакто е на българския пазар, от издание, отразяващо живота на звездите, Story се превърна в институция, с която звездите се съобразяват и която сама създава звезди.”

Галина Чолакова, главен редактор на списание Story


Коментари

Коментари


Плащане с EasyPay може да направите като изберете опция плащане "чрез ePay" и на платежната страница изберете Таб "В брой на каса".

Вижте приложения пример: