Story- брой 13/2016

Още от поредицата Story

Story- брой 13/2016

(4.62 от 13 гласа)За капитана на националния ни отбор по футбол - Ивелин Попов, най-важно е семейството му, вярва, че успехът се постига с много труд, а футболът не е просто скъпи коли и хубави жени.

Звездата на руския "Спартак" не обича публичните изяви и избягва да коментира личния си живот. В ексклузивно интервю за новия брой на списание Story Ивелин все пак открехва вратичката свързана с темата за семейството - съпругата му Елена Паришева, синът им Ивелин-младши и най-новият член на фамилията - дъщеричката им Емма.

"Обещал съм си, след като приключа активната си спортна кариера, да се отдам изцяло на семейството и съпругата си, защото през по-голяма част от времето сме разделени. Постоянно съм по лагери, подготовки и изпускам важни моменти за семейството, а после тези мигове няма как да се върнат. Това ще е един вид компромис към семейството и жена ми за всичките тези години, през които са ме чакали. Когато взимаш, трябва да се научиш и да даваш", споделя Ивелин.

Как прекарва свободното време със сина си и какво обещание е дал на съпругата си Елена, можете да прочетете в новия брой на списание Story, който е на пазара от 29 март.

   • Формат: PDF
  • Защита: Adobe DRM
  • Указания за четене. Виж
  • Съвместимост за четене. Виж (Не e за Kindle)
  • Как да купя е-списание? Виж
Файлът е съвместим за четене на всички съвременни електронни четци за книги с eInk екран, таблети с операционна система Android, Windows и iPad. На персонални компютри с Windows и Apple Mac.

Четенето не е възможно на моделите Kindle с eInk екран, защото Amazon.com не поддържат съвместимост с тази технология.

Известно изключение има за таблети Kindle Fire, на които може да бъде инсталиран софтуера BlueFire reader, а кратко ръководство може да прочетете тук.


Още електронни списания

Още електронни списания
Информация за избраното списание

Информация за избраното списание
Информация за книгата:

Автор: Колектив
Категория: ПЕРИОДИКА
Година: 2016
ISSN: 20161312819113
Поредица: Story

Коментари

Коментари


Плащане с EasyPay може да направите като изберете опция плащане "чрез ePay" и на платежната страница изберете Таб "В брой на каса".

Вижте приложения пример: