Story - брой 13/2015

-25%
е-списание - Story - брой 13/2015

Още от поредицата Story

Story - брой 13/2015

(3.94 от 17 гласа)Фики иска девствена жена и 5 деца

Многолюдното семейство е едно от нещата, на което държат мюсюлманите, към което се стреми и една от най-хитовите фолк звезди в момента - Фики Стораро.

„В една жена търся най-вече да е скромна и да не се прави на голямата работа. Това е най-важното нещо според мен", описва какво момиче може да спечели сърцето му Фики пред списание Story.

"Да е мила и да е жена в истинския смисъл на думата, да не се прави на мъж, а да е нежна. Искам един ден съпругата ми да си гледа семейството, не бих позволил тя да работи, ако имам възможност да я издържам. Но, все пак, ако иска да работи, от скука примерно, няма да я спра. Но тя трябва да знае, че съм много ревнив. Това го казвам на всичките си приятелки и ги предупреждавам да не ме карат да ги ревнувам. Искам да ми роди поне 5-6 деца. И не бих простил изневяра никога и за нищо на света“, допълва още победителят в категорията изпълнител на 2015 г на наградите на "Планета".

За сянката на популярния му баща Тони Стораро и за годините на нищета Фики разказва само в новия брой на списание Story, който ще е на пазара на 25 март.е-списание

1.49 лв. | Стара цена: 1.99 лв.

Спестявате: 0.50 лв. (-25%)

  • Формат: PDF
  • Защита: Adobe DRM
  • Указания за четене. Виж
  • Съвместимост за четене. Виж (Не e за Kindle)
  • Как да купя е-списание? Виж
Файлът е съвместим за четене на всички съвременни електронни четци за книги с eInk екран, таблети с операционна система Android, Windows и iPad. На персонални компютри с Windows и Apple Mac.

Четенето не е възможно на моделите Kindle с eInk екран, защото Amazon.com не поддържат съвместимост с тази технология.

Известно изключение има за таблети Kindle Fire, на които може да бъде инсталиран софтуера BlueFire reader, а кратко ръководство може да прочетете тук.


Още електронни списания

Още електронни списания
Информация за избраното списание

Информация за избраното списание
Информация за книгата:

Категория: ПЕРИОДИКА
Година: 2015
ISSN: 20151312819113
Поредица: Story


„Story e списанието, в което звездите разказват истинските си истории пред истинските професионалисти за истински познавачи. За петте години, откакто е на българския пазар, от издание, отразяващо живота на звездите, Story се превърна в институция, с която звездите се съобразяват и която сама създава звезди.”

Галина Чолакова, главен редактор на списание Story


Коментари

Коментари


Плащане с EasyPay може да направите като изберете опция плащане "чрез ePay" и на платежната страница изберете Таб "В брой на каса".

Вижте приложения пример: