Story - брой 12/2016

Още от поредицата Story

Story - брой 12/2016

(3.60 от 5 гласа)Защо Орлин Павлов иска да остане сам

Един от секссимволите на българската музикална сцена през април ще навърши 37 години и продължава да радва фенките си със статута на ерген.
Към настоящия момент сърцето на Орлин Павлов е свободно, но явно той не е от мъжете, които държат на всяка цена да имат жена до себе си. След раздялата си с Яна Акимова през 2013 г. той не афиширал друга връзка и макар понякога да му липсва нежно рамо, на което да се облегне, да си каже с някого две хубави думи и да сподели вълнуващ момент, свободата не му тежи. Напротив.
Певецът, който в момента изявява своя музикален и артистичен талант в шоуто „Като две капки вода“ по Нова телевизия, споделя, че много често остава сам съм себе си и това му харесва. Защото е много важно понякога човек да може бъде сам, за да намести енергиите си, да събере мислите си и да насочи силата си в правилната посока.
Още за случващото се в личния живот на Орлин Павлов можете да прочетете в новия брой на списание Story, който е на пазара от 22 март.
   • Формат: PDF
  • Защита: Adobe DRM
  • Указания за четене. Виж
  • Съвместимост за четене. Виж (Не e за Kindle)
  • Как да купя е-списание? Виж
Файлът е съвместим за четене на всички съвременни електронни четци за книги с eInk екран, таблети с операционна система Android, Windows и iPad. На персонални компютри с Windows и Apple Mac.

Четенето не е възможно на моделите Kindle с eInk екран, защото Amazon.com не поддържат съвместимост с тази технология.

Известно изключение има за таблети Kindle Fire, на които може да бъде инсталиран софтуера BlueFire reader, а кратко ръководство може да прочетете тук.


Още електронни списания

Още електронни списания
Информация за избраното списание

Информация за избраното списание
Информация за книгата:

Категория: ПЕРИОДИКА
Година: 2016
ISSN: 20161312819112
Поредица: Story


„Story e списанието, в което звездите разказват истинските си истории пред истинските професионалисти за истински познавачи. За петте години, откакто е на българския пазар, от издание, отразяващо живота на звездите, Story се превърна в институция, с която звездите се съобразяват и която сама създава звезди.”

Галина Чолакова, главен редактор на списание Story


Коментари

Коментари


Плащане с EasyPay може да направите като изберете опция плащане "чрез ePay" и на платежната страница изберете Таб "В брой на каса".

Вижте приложения пример: