Story - брой 12/2015

-25%
е-списание - Story - брой 12/2015

Още от поредицата Story

Story - брой 12/2015

(4.27 от 11 гласа)Ще изпусне ли Емилия любовта и парите на Динев?

С два брака, две деца и няколко сериозни връзки зад гърба си, днес Емануела се опитва за пореден път да бъде щастлива с мъжа до себе си – Димитър, един от наследниците на династията Диневи, от когото наскоро роди второто си дете. Но дали богаташкият син, който освен всичко е 7-години по-млад от нея, красавец и с добро образование, ще успее да я укроти и да промени отношението й към мъжете като към донори във всякакъв аспект, които трябва да бъдат изцедени докрай и после изхвърлени на бунището, пита в новия си брой списание Story.
Като всяка жена, певицата признава, че се нуждае от любов и топлота, но тя не е от онези, които се стремят да имат половинка до себе си на всяка цена, напротив.

Емануела приключва сериозните си връзки скандално, а от устата й се откъсват такива думи по адрес на доскорошните й любови, все едно са адресирани към най-големите й врагове.
Защо Емануела изпитва толкова негативизъм към противоположния пол можете да прочетете в новия брой на списание Story, който ще е на пазара от 18 март.
 е-списание

1.49 лв. | Стара цена: 1.99 лв.

Спестявате: 0.50 лв. (-25%)

  • Формат: PDF
  • Защита: Adobe DRM
  • Указания за четене. Виж
  • Съвместимост за четене. Виж (Не e за Kindle)
  • Как да купя е-списание? Виж
Файлът е съвместим за четене на всички съвременни електронни четци за книги с eInk екран, таблети с операционна система Android, Windows и iPad. На персонални компютри с Windows и Apple Mac.

Четенето не е възможно на моделите Kindle с eInk екран, защото Amazon.com не поддържат съвместимост с тази технология.

Известно изключение има за таблети Kindle Fire, на които може да бъде инсталиран софтуера BlueFire reader, а кратко ръководство може да прочетете тук.


Още електронни списания

Още електронни списания
Информация за избраното списание

Информация за избраното списание
Информация за книгата:

Категория: ПЕРИОДИКА
Година: 2015
ISSN: 20151312819112
Поредица: Story


„Story e списанието, в което звездите разказват истинските си истории пред истинските професионалисти за истински познавачи. За петте години, откакто е на българския пазар, от издание, отразяващо живота на звездите, Story се превърна в институция, с която звездите се съобразяват и която сама създава звезди.”

Галина Чолакова, главен редактор на списание Story


Коментари

Коментари


Плащане с EasyPay може да направите като изберете опция плащане "чрез ePay" и на платежната страница изберете Таб "В брой на каса".

Вижте приложения пример: