Story - брой 11/2016

Още от поредицата Story

Story - брой 11/2016

(3.80 от 5 гласа)Венета Райкова: като ме спънат се изправям

ТВ водещата Венета Райкова само преди дни пусна на пазара първата си книга - "Триумфът на кучките".
В специалното си интервю за новия брой на списание Story блондинката споделя какво влага в термина "кучка" и съжалява ли за нещо в живота си.
Според мнозина, включително и близките й приятелки, тя е силна жена. Но дали това е така в действителност?
"Ако попиташ приятелките ми, всички ще ти кажат, че съм силна жена. Не знам, не мога да преценя дали съм силна. Но не мисля, че има нещо, което може да ме събори. Да, спъвали са ме, случвало се е да падна, но ставам с усмивка и ги питам – само толкова ли можете?", споделя блондинката.
Какво би я накарало да се разведе с мъжа си Тихомир, с когото са заедно от 11 г., защо не иска второ дете и съжалява ли, че приключи с работата си в "Горещо", Венета споделя само в новия брой на списание Story, който е на пазара от 15 март.
   • Формат: PDF
  • Защита: Adobe DRM
  • Указания за четене. Виж
  • Съвместимост за четене. Виж (Не e за Kindle)
  • Как да купя е-списание? Виж
Файлът е съвместим за четене на всички съвременни електронни четци за книги с eInk екран, таблети с операционна система Android, Windows и iPad. На персонални компютри с Windows и Apple Mac.

Четенето не е възможно на моделите Kindle с eInk екран, защото Amazon.com не поддържат съвместимост с тази технология.

Известно изключение има за таблети Kindle Fire, на които може да бъде инсталиран софтуера BlueFire reader, а кратко ръководство може да прочетете тук.


Още електронни списания

Още електронни списания
Информация за избраното списание

Информация за избраното списание
Информация за книгата:

Категория: ПЕРИОДИКА
Година: 2016
ISSN: 20161312819111
Поредица: Story


„Story e списанието, в което звездите разказват истинските си истории пред истинските професионалисти за истински познавачи. За петте години, откакто е на българския пазар, от издание, отразяващо живота на звездите, Story се превърна в институция, с която звездите се съобразяват и която сама създава звезди.”

Галина Чолакова, главен редактор на списание Story


Коментари

Коментари


Плащане с EasyPay може да направите като изберете опция плащане "чрез ePay" и на платежната страница изберете Таб "В брой на каса".

Вижте приложения пример: