Story - брой 11/2014

-25%
е-списание - Story - брой 11/2014

Още от поредицата Story

Story - брой 11/2014

(5.00 от 1 глас)Новата любов на Сани я спаси от провал

Въпреки че предпочита да не говори прекалено много за личния си живот, все пак сноубордистката Сани Жекова открехва леко вратичката към него в новия брой на списание Story.

От една година Сани има човек до себе си, който я прави много щастлива. Самата тя се надява да запази това усещане за дълго време.

За новата си половинка сноубордистката издава единствено, че е прекрасен млад мъж, много интелигентен, интересен, всестранно развит, със сериозна професия и предприемчив.

„И е много борбен, защото той се справя абсолютно самостоятелно в живота и държи на семейството, държи на мен. Подкрепя ме, разбира ме, въпреки че често му се налага да е сам. Щастлива съм, че го срещнах и се надявам да успея да го запазя близо до себе си“, допълва още Сани развълнувано.

Как се е подготвя за новото предизвикателство в живота си - участието в Dancing Stars, в какви отношения е с бившата си половинка Алекс и какво й е коствало да постигне всичко в кариерата си, можете да разберете в новия брой на списание Story.е-списание

1.49 лв. | Стара цена: 1.99 лв.

Спестявате: 0.50 лв. (-25%)

  • Формат: PDF
  • Защита: Adobe DRM
  • Указания за четене. Виж
  • Съвместимост за четене. Виж (Не e за Kindle)
  • Как да купя е-списание? Виж
Файлът е съвместим за четене на всички съвременни електронни четци за книги с eInk екран, таблети с операционна система Android, Windows и iPad. На персонални компютри с Windows и Apple Mac.

Четенето не е възможно на моделите Kindle с eInk екран, защото Amazon.com не поддържат съвместимост с тази технология.

Известно изключение има за таблети Kindle Fire, на които може да бъде инсталиран софтуера BlueFire reader, а кратко ръководство може да прочетете тук.


Още електронни списания

Още електронни списания
Информация за избраното списание

Информация за избраното списание
Информация за книгата:

Категория: ПЕРИОДИКА
Година: 2014
Страници: 68
ISSN: 20141312819111
Поредица: Story


„Story e списанието, в което звездите разказват истинските си истории пред истинските професионалисти за истински познавачи. За петте години, откакто е на българския пазар, от издание, отразяващо живота на звездите, Story се превърна в институция, с която звездите се съобразяват и която сама създава звезди.”

Галина Чолакова, главен редактор на списание Story


Коментари

Коментари


Плащане с EasyPay може да направите като изберете опция плащане "чрез ePay" и на платежната страница изберете Таб "В брой на каса".

Вижте приложения пример: