Story- брой 10/2013

-25%
е-списание - Story- брой 10/2013

Още от поредицата Story

Story- брой 10/2013

(3.67 от 3 гласа)Башар Рахал: Баща ми беше комарджия

В откровена изповед пред списание Story, актьорът Башар Рахал за първи път разкрива най-голямата си семейна драма. Баща му бил голям бохем, но и комарджия. „Той не беше човек, който просто играе комар, той беше комарджия в истинския смисъл на думата. Пропиляваше суми, които на фона на живота в България тогава, когато един апартамент струваше 15 000 лв., звучат съвсем екзотично. Майка ми е разказвала, че веднъж за 3 дни е успял да загуби 500 000 долара.“, разказва пред Story актьорът и допълва, че е имало периоди, в които са живели с 5 лв. на ден, но и такива, в които пътували по целия свят и живеели охолно.  „Но всичко това наистина измъчи майка ми. Тези страшни калабалъци й действаха на нервната система. Добре, че беше малко по-пестелив и концентриран човек, който успяваше някак да сглоби и задържи това семейство“, връща се назад във времето Рахал, за да разкаже и за това как му се е налагало и да се бие заради баща си, който починал на 53 години от инфаркт.  След драматичните обрати в живота на Башар се появява един от най-важните мъже, които е познавал някога - Стефан Данаилов, когото той приема за свой втори баща.

Какво още се е случвало в дома на Башар Рахал, каква е ролята на Стефан Данаилов в живота  му, както и още любопитни подробности, можете да научите от новия брой на списание Story, който ще бъде на пазара на 6 март.е-списание

1.49 лв. | Стара цена: 1.99 лв.

Спестявате: 0.50 лв. (-25%)

  • Формат: PDF
  • Защита: Adobe DRM
  • Указания за четене. Виж
  • Съвместимост за четене. Виж (Не e за Kindle)
  • Как да купя е-списание? Виж
Файлът е съвместим за четене на всички съвременни електронни четци за книги с eInk екран, таблети с операционна система Android, Windows и iPad. На персонални компютри с Windows и Apple Mac.

Четенето не е възможно на моделите Kindle с eInk екран, защото Amazon.com не поддържат съвместимост с тази технология.

Известно изключение има за таблети Kindle Fire, на които може да бъде инсталиран софтуера BlueFire reader, а кратко ръководство може да прочетете тук.


Още електронни списания

Още електронни списания
Информация за избраното списание

Информация за избраното списание
Информация за книгата:

Категория: ПЕРИОДИКА
Година: 2013
ISSN: 20131312819110
Поредица: Story


„Story e списанието, в което звездите разказват истинските си истории пред истинските професионалисти за истински познавачи. За петте години, откакто е на българския пазар, от издание, отразяващо живота на звездите, Story се превърна в институция, с която звездите се съобразяват и която сама създава звезди.”

Галина Чолакова, главен редактор на списание Story


Коментари

Коментари


Плащане с EasyPay може да направите като изберете опция плащане "чрез ePay" и на платежната страница изберете Таб "В брой на каса".

Вижте приложения пример: