Story - брой 1/2016

Още от поредицата Story

Story - брой 1/2016

(3.87 от 15 гласа)Евгени Минчев: Звездите ни вонят на пържена риба

Лорд Евгени Минчев стана моралния победител в шоуто Big Brother All Stars, зрителите го видяха като открит, интелигентен, възпитан и солиден зрял мъж. Какво обаче остана скрито зад кулисите, каква е истината за звездите, Евгени Минчев разкрива пред Story.  

Откровен както винаги лордът обяснява и кога родните звезди проявяват истинската си същност, без преструвки.
"Те биват такива пред масажистката, маникюристката и фризьорката си. Муцка това, муцка онова...  Това е основата на живота им. Да си направят селфи в тоалетната на някой хотел и да се снимат пред шадраван във фоайе. Истински са пред щанда за пържена риба, или докато пъхат в чантата си обикновени вафли, претендирайки, че се хранят с гурме. Пред екрана те показват лицето, което биха искали да бъдат и с това се превръщат в жалки имитатори", обяснява Евгени Минчев.
Какво сподели още известният ПР можете да разберете в новия брой на списание Story, който е на пазара от 5 януари.

   • Формат: PDF
  • Защита: Adobe DRM
  • Указания за четене. Виж
  • Съвместимост за четене. Виж (Не e за Kindle)
  • Как да купя е-списание? Виж
Файлът е съвместим за четене на всички съвременни електронни четци за книги с eInk екран, таблети с операционна система Android, Windows и iPad. На персонални компютри с Windows и Apple Mac.

Четенето не е възможно на моделите Kindle с eInk екран, защото Amazon.com не поддържат съвместимост с тази технология.

Известно изключение има за таблети Kindle Fire, на които може да бъде инсталиран софтуера BlueFire reader, а кратко ръководство може да прочетете тук.


Още електронни списания

Още електронни списания
Информация за избраното списание

Информация за избраното списание
Информация за книгата:

Категория: ПЕРИОДИКА
Година: 2016
ISSN: 2016131281911
Поредица: Story


„Story e списанието, в което звездите разказват истинските си истории пред истинските професионалисти за истински познавачи. За петте години, откакто е на българския пазар, от издание, отразяващо живота на звездите, Story се превърна в институция, с която звездите се съобразяват и която сама създава звезди.”

Галина Чолакова, главен редактор на списание Story


Коментари

Коментари


Плащане с EasyPay може да направите като изберете опция плащане "чрез ePay" и на платежната страница изберете Таб "В брой на каса".

Вижте приложения пример: