Story - брой 1/2015

-25%
е-списание - Story - брой 1/2015

Още от поредицата Story

Story - брой 1/2015

(4.22 от 18 гласа)Тайните на супердвойката Брад и Анджелина

Въпреки че са заедно вече 10 години, през 2014 г сключиха брак и имат шест деца, Анджелина Джоли и Брад Пит са определяни като невъзможното семейство и не са малко твърденията, че ще се разделят.

Актрисата е всичко, което противоречи на стандартното и нормалното, а съпругът й е всеобщ любимец, който може да има всяка красива, умна или дори родена със синя кръв жена. Анджи е възможно най-лошото и невярно момиче, а Брад не обича изненадите, освен ако не ги поднася сам, пише списание Story в новия си брой.

Защо оцелява невъзможното семейство? Може би защото семейство за тях не е онова тривиално споделяне на общ живот, който започва със сълзлива целувка пред олтара и свършва с навика да виждаш другия някъде между старите си мебели.

Още за най-популярната холивудска двойка - Брад Пит и Анджелина Джоли, можете да прочетете в брой 1 на списание Story, който ще е на пазара на 31 декемврие-списание

1.49 лв. | Стара цена: 1.99 лв.

Спестявате: 0.50 лв. (-25%)

  • Формат: PDF
  • Защита: Adobe DRM
  • Указания за четене. Виж
  • Съвместимост за четене. Виж (Не e за Kindle)
  • Как да купя е-списание? Виж
Файлът е съвместим за четене на всички съвременни електронни четци за книги с eInk екран, таблети с операционна система Android, Windows и iPad. На персонални компютри с Windows и Apple Mac.

Четенето не е възможно на моделите Kindle с eInk екран, защото Amazon.com не поддържат съвместимост с тази технология.

Известно изключение има за таблети Kindle Fire, на които може да бъде инсталиран софтуера BlueFire reader, а кратко ръководство може да прочетете тук.


Още електронни списания

Още електронни списания
Информация за избраното списание

Информация за избраното списание
Информация за книгата:

Категория: ПЕРИОДИКА
Година: 2015
ISSN: 20151312819101
Поредица: Story


„Story e списанието, в което звездите разказват истинските си истории пред истинските професионалисти за истински познавачи. За петте години, откакто е на българския пазар, от издание, отразяващо живота на звездите, Story се превърна в институция, с която звездите се съобразяват и която сама създава звезди.”

Галина Чолакова, главен редактор на списание Story


Коментари

Коментари


Плащане с EasyPay може да направите като изберете опция плащане "чрез ePay" и на платежната страница изберете Таб "В брой на каса".

Вижте приложения пример: