Story - април/2018

Още от поредицата Story

Story - април/2018

(4.29 от 14 гласа)С какво бихте се разплатили, за да бъдете щастливи така, както вие искате, не както останалите ви внушават благополучието? Разбира се, че щастието има цена, въпросът винаги е - какво ние сме готови да дадем, за да получим. Ким Кардашиян дава всичко от себе си, в съвсем буквален смисъл, от семейството си, от децата си дори, и трупа милиони. Искате ли ги? Или пък медалите на Майкъл Фелпс, заплатени с тежка депресия и опит за самоубийство, славата на Виктор Ангелов след денонощното пребиваване в кухнята, новата любов след анти- депресантите на Емилия или пък красотата и новооткрития талант на Златка Райкова след почти криминалното й минало… Какво искаме и какво можем да платим? И друг път сме засягали тази тема и тези въпроси, и отговорът никога не е задоволителен. Защото не във времето разкриваме един човек, потенциала му, качествата му, а в ситуация. И тя само за миг може да ни „разкаже“ целия му живот, да отвори прозорец към най-тъмните кътчета в душата му, но и към най-светлите му мечтания.
Историите, които разказваме, са именно тази ситуация. Но е човешко да не спираме да надничаме в чуждото щастие и да го измерваме според собственото си недоволство и непълноценност. И когато научим за цената, която е платена, да си отдъхнем облекчено, че не ние сме я платили. Завесата пада драматично и сме чисти като сълза. В крайна сметка цената на щастието се заплаща с поне няколко провала. И стигаме до дръзкото „по-добре крещящ провал, отколкото благовъзпитан успех“. За онези, които го умеят, за останалите – просто комфортът да искат, но но да не могат да си позволят щастието си.
 
Галина Чолакова-Попова
главен редактор  • Формат: PDF
  • Защита: Adobe DRM
  • Указания за четене. Виж
  • Съвместимост за четене. Виж (Не e за Kindle)
  • Как да купя е-списание? Виж
Файлът е съвместим за четене на всички съвременни електронни четци за книги с eInk екран, таблети с операционна система Android, Windows и iPad. На персонални компютри с Windows и Apple Mac.

Четенето не е възможно на моделите Kindle с eInk екран, защото Amazon.com не поддържат съвместимост с тази технология.

Известно изключение има за таблети Kindle Fire, на които може да бъде инсталиран софтуера BlueFire reader, а кратко ръководство може да прочетете тук.


Още електронни списания

Още електронни списания
Информация за избраното списание

Информация за избраното списание
Информация за книгата:

Категория: ПЕРИОДИКА
Година: 2018
Страници: 100
ISSN: 20181312819104
Поредица: Story


„Story e списанието, в което звездите разказват истинските си истории пред истинските професионалисти за истински познавачи. За петте години, откакто е на българския пазар, от издание, отразяващо живота на звездите, Story се превърна в институция, с която звездите се съобразяват и която сама създава звезди.”

Галина Чолакова, главен редактор на списание Story


Коментари

Коментари


Плащане с EasyPay може да направите като изберете опция плащане "чрез ePay" и на платежната страница изберете Таб "В брой на каса".

Вижте приложения пример: