Story - януари-февруари/2019

Още от поредицата Story

Story - януари-февруари/2019

(4.00 от 6 гласа)Не си давайте обещания за новата година. Просто обичайте и вярвайте, така ще можете да изпълните всяко свое желание. И преди да приемете, че сигурно е редно и щедро да се раздавате, помислете колко давате на себе си – не бъдете скъперници. Награждавайте се с любов, с надежда, с радост, бъдете искрени със сянката си. Само така сте онези, които другите обичат.

Не се привързвайте, пускайте всички страхове, съмнения, откажете се да притежавате на всяка цена. Колко ни е необходимо, за да се наречем щастливи? Ако приемате живота си като рекламна брошура, от която трябва да изпълните всяка точка, единствено ще спечелите болка от съревнованието за фалшив блясък, от приключения и пътешествия, в които не участвате вие, а образ, който се очаква от другите, и от любови, в които вие сте излишният.
Всяка нова година започва с надеждата, че ще бъдем по-добрата си версия. Само пропускаме, че храмът, в който отправяме молитвите си, може да е само в нас и никъде другаде. Запалете фитила на куража си и просто направете първата крачка – към себе си, към някого, когото обичате, към целта, която все отлагате.
И не забравяйте, не сте толкова важни, за да губите времето си в страдание, в оплакване по изгубени възможности. В това е смисълът на новата ни година – да не преувеличаваме собствената си значимост. Така печелим само мястото на жертвата, а не на човека, когото обичаме. Спомняте ли си още кой беше той? Вие!
Честит да е новият ви път, направете следващата година брод към чудеса, не скучайте!  • Формат: PDF
  • Защита: Adobe DRM
  • Указания за четене. Виж
  • Съвместимост за четене. Виж (Не e за Kindle)
  • Как да купя е-списание? Виж
Файлът е съвместим за четене на всички съвременни електронни четци за книги с eInk екран, таблети с операционна система Android, Windows и iPad. На персонални компютри с Windows и Apple Mac.

Четенето не е възможно на моделите Kindle с eInk екран, защото Amazon.com не поддържат съвместимост с тази технология.

Известно изключение има за таблети Kindle Fire, на които може да бъде инсталиран софтуера BlueFire reader, а кратко ръководство може да прочетете тук.


Още електронни списания

Още електронни списания
Информация за избраното списание

Информация за избраното списание
Информация за книгата:

Категория: ПЕРИОДИКА
Година: 2019
Страници: 100
ISSN: 20191312819101
Поредица: Story


„Story e списанието, в което звездите разказват истинските си истории пред истинските професионалисти за истински познавачи. За петте години, откакто е на българския пазар, от издание, отразяващо живота на звездите, Story се превърна в институция, с която звездите се съобразяват и която сама създава звезди.”

Галина Чолакова, главен редактор на списание Story


Коментари

Коментари


Плащане с EasyPay може да направите като изберете опция плащане "чрез ePay" и на платежната страница изберете Таб "В брой на каса".

Вижте приложения пример: