Story - ноември/2018

Още от поредицата Story

Story - ноември/2018

(4.00 от 21 гласа)Човек за едното красно име живее. Така чрез Рачко Пръдлето в „Под игото“ твърди Иван Вазов, а когато името започва да монетизира всички усилия, положени през годините, може да променя и ДНК–то – това не е по Вазов, а по някои съврeменни теории. Последващият резултат е поколение, родено за слава. Наследниците на знаменитостите са благословени да развият и преумножат звездния ген на родителите си. Някои от тях се справят дори по-добре от за- ложеното. Не просто мечтаят живота си, а живеят мечтите си.
Прекрасно е да получиш такъв старт още от раждането си, но не само генът е важен. Много по-важно е този ген да не бъде пропилян, а дисциплиниран и работещ. За мнозина това изглежда така – богати и успешни родители, разглезени в разкош деца, които не умеят нищо. При някои генът се проявява именно така, при други обаче разцъфтява. Именно на такива звездни наследници сме посветили част от новия си брой. Защото успехът е следствие не само на случайно струпали се молекули и винаги, когато го откриваме, трябва да го поощряваме и аплодираме, за да може еволюцията да го припознае като успешно ДНК, което ще наложи. Разбира се, че черният воал на завистта, съзирането на корист, винаги ще иска да придава сивота и безличност на всеки успял, но светлината му не може да бъде замъглена. Нека не толерираме користното невежество, а да създаваме ДНК на успешни хора.
Галина Чолакова-Попова
главен редактор  • Формат: PDF
  • Защита: Adobe DRM
  • Указания за четене. Виж
  • Съвместимост за четене. Виж (Не e за Kindle)
  • Как да купя е-списание? Виж
Файлът е съвместим за четене на всички съвременни електронни четци за книги с eInk екран, таблети с операционна система Android, Windows и iPad. На персонални компютри с Windows и Apple Mac.

Четенето не е възможно на моделите Kindle с eInk екран, защото Amazon.com не поддържат съвместимост с тази технология.

Известно изключение има за таблети Kindle Fire, на които може да бъде инсталиран софтуера BlueFire reader, а кратко ръководство може да прочетете тук.


Още електронни списания

Още електронни списания
Информация за избраното списание

Информация за избраното списание
Информация за книгата:

Категория: ПЕРИОДИКА
Година: 2018
Страници: 100
ISSN: 201871312819111
Поредица: Story


„Story e списанието, в което звездите разказват истинските си истории пред истинските професионалисти за истински познавачи. За петте години, откакто е на българския пазар, от издание, отразяващо живота на звездите, Story се превърна в институция, с която звездите се съобразяват и която сама създава звезди.”

Галина Чолакова, главен редактор на списание Story


Коментари

Коментари


Плащане с EasyPay може да направите като изберете опция плащане "чрез ePay" и на платежната страница изберете Таб "В брой на каса".

Вижте приложения пример: