Story - октомври/2020

Още от поредицата Story

Story - октомври/2020

(3.92 от 13 гласа)  • Формат: PDF
  • Защита: Adobe DRM
  • Указания за четене. Виж
  • Съвместимост за четене. Виж (Не e за Kindle)
  • Как да купя е-списание? Виж
Файлът е съвместим за четене на всички съвременни електронни четци за книги с eInk екран, таблети с операционна система Android, Windows и iPad. На персонални компютри с Windows и Apple Mac.

Четенето не е възможно на моделите Kindle с eInk екран, защото Amazon.com не поддържат съвместимост с тази технология.

Известно изключение има за таблети Kindle Fire, на които може да бъде инсталиран софтуера BlueFire reader, а кратко ръководство може да прочетете тук.

Богатството да си спокоен и полагащ усилия само за най-неотложното, за мнозина е идеалът, съвършеният живот. Честичко главни герои там са онези, на които не се налага да работят, а само да използват благата на предците си, или иначе казано аристократи, принцове, принцеси, крале и кралици.

Толкова ли пък е истински този свят и така ли живеят наисти на благородниците? Разбира се, както обикновено, се оказва
по-сложно и нетолкова красиво и бляскаво. Посветихме този брой на онези, които имат честта да се родят със синя кръв и да разберем колко струва да си принц или принцеса. Отговорността за някои е непосилна, но пък носи милиарди на кралството им, други практикуват цивилни професии и се радват на безметежност, трети се налага да признаят извънбрачни наследници и да се погрижат и за тях, а общото е, че да си кралска особа, е просто като да си обикновен милиардер или милионер, с тази разлика, че все още не знаеш какво точно можеш да правиш с милионите си – не са съвсем твои, а ти не си съвсем свободен. За разлика от синьокръвните в този брой, останалите просто се наслаждават или на нова любов като Брад Пит, или на възможността и волята да изплуват на повърхността след тежко премеждие като Вайола Дейвис или Кели Озбърн. А поуката от тази приказка е, че никога не трябва да виждаме живота си единствено като короната на главата ни, или само като парцаливия каскет. Имаме свободата да търсим изход, да намираме
отговори, да не саботираме нито себе си, нито останалите да бъдат по-добри и по-смели, с всеки следващ ден. Чувството за вина или пък онова за превъзходство единствено показват колко път предстои да изминем и колко хора да срещнем като коректив на страховете и като пътеводители към изборите ни. Богатството и радостта винаги са в усмивката на лицето ни от извървения път и постигнатия баланс. Винаги е въпрос на баланс, останалото е просто излишество и алчност. Носете си корононите и никога не забравяйте за измачкания каскет – той е началото на пътя.
Галина Чолакова-Попова
главен редакторОще електронни списания

Още електронни списания
Информация за избраното списание

Информация за избраното списание
Информация за книгата:

Категория: ПЕРИОДИКА
Година: 2020
Страници: 100
ISSN: 20201312819110
Поредица: Story


„Story e списанието, в което звездите разказват истинските си истории пред истинските професионалисти за истински познавачи. За петте години, откакто е на българския пазар, от издание, отразяващо живота на звездите, Story се превърна в институция, с която звездите се съобразяват и която сама създава звезди.”

Галина Чолакова, главен редактор на списание Story


Коментари

Коментари


Плащане с EasyPay може да направите като изберете опция плащане "чрез ePay" и на платежната страница изберете Таб "В брой на каса".

Вижте приложения пример: