Story - декември/2018

Още от поредицата Story

Story - декември/2018

(3.50 от 4 гласа)Толкова блясък, толкова успешни хора и толкова истории, които някак се преплитат в едно поучително обобщение. Никой не се вписва там, където е роден да се откроява. Всичките герои в новия ни брой са като супернова звезда в онова, което са избрали да ги изразява най-добре. Не мислете, че са преминали по пътя си със спасителна жилетка. Историите, които ще прочетете, разказват и за пътя и за връщането понякога по него, когато изпитваш тревога, че твърде много се открояваш, че хората около теб те карат да се чувстваш неловко, разколебан. Често свързваме успеха и славата със силна мотивация, но по-скоро се оказва като влизане в тъмна стая, където не знаеш, че има ключ за светлината, но страхът те кара да откриеш бързо решение. Именно гъвкавото поведение е пълководецът, а не безкомпромисното решение по стар модел на мислене. Креативността и откритията се зараждат в болката. Когато сме най-изплашени, когато най-много не си вярваме, трябва да поемем отговорността си към живота и да създадем нещо по-възвишено, а не да развъждаме по-низшето. Нищо и никой не трябва да спира развитието на героя у вас. Не е невъзможно да се преборим със страха от провал и да го трансформираме в героичен подвиг. Това значи да имаме пълна свобода, а чрез нея да имаме отговорността да простим на абсолютно всеки. Иначе ще оправдаем неуспеха си с останалите, с това, че сме роби, а това е истински провал. Не е по-лесно, но е по-достойно да бъдем герои.
Какво ни коства? Само още един преодолян страх.  • Формат: PDF
  • Защита: Adobe DRM
  • Указания за четене. Виж
  • Съвместимост за четене. Виж (Не e за Kindle)
  • Как да купя е-списание? Виж
Файлът е съвместим за четене на всички съвременни електронни четци за книги с eInk екран, таблети с операционна система Android, Windows и iPad. На персонални компютри с Windows и Apple Mac.

Четенето не е възможно на моделите Kindle с eInk екран, защото Amazon.com не поддържат съвместимост с тази технология.

Известно изключение има за таблети Kindle Fire, на които може да бъде инсталиран софтуера BlueFire reader, а кратко ръководство може да прочетете тук.


Още електронни списания

Още електронни списания
Информация за избраното списание

Информация за избраното списание
Информация за книгата:

Категория: ПЕРИОДИКА
Година: 2018
Страници: 100
ISSN: 20181312819112
Поредица: Story


„Story e списанието, в което звездите разказват истинските си истории пред истинските професионалисти за истински познавачи. За петте години, откакто е на българския пазар, от издание, отразяващо живота на звездите, Story се превърна в институция, с която звездите се съобразяват и която сама създава звезди.”

Галина Чолакова, главен редактор на списание Story


Коментари

Коментари


Плащане с EasyPay може да направите като изберете опция плащане "чрез ePay" и на платежната страница изберете Таб "В брой на каса".

Вижте приложения пример: