Story - февруари/2017

Още от поредицата Story

Story - февруари/2017

(3.71 от 21 гласа)Григор Димитров жъне победи на корта, а половинката му Никол Шерцингер прави равносметка на изминалите месеци.
По време на връзката си с Люис Хамилтън певицата мечтаеше да стане майка. С днешна дата плановете й в личен план са коренно различни. Тя сподели пред почитателите си какви са бъдещите й планове, а те, оказа се, са изцяло насочени към професионалното й развитие. А къде останаха плановете за семейство и деца, питат се всички?
Отговорът на този въпрос, както и още новини от живота на двойката – четете в новия ни брой, който от утре е на пазара.
От февруарския брой на Story още ще разберете: какво се случва с живите подаръци на Путин, ще научите подробности около съдбите на героите в „Т2 Трейнспотинг“ от специалното интервю на Юън Макгрегър за читателите ни, за кои свои грехове Джордж Майкъл плати с живота си, и какво успя да вкара в правия път пияницата и бунтарка Пинк.
Повдигаме завесата и около живота на Славея Сиракова и половинката й порно актьор, на любимеца Руслан Мъйнов и сбъдната мечта на Владо Николов, като не сме забравили да ви информираме за всички новости от света на модата, козметиката, здравето, психологията.  • Формат: PDF
  • Защита: Adobe DRM
  • Указания за четене. Виж
  • Съвместимост за четене. Виж (Не e за Kindle)
  • Как да купя е-списание? Виж
Файлът е съвместим за четене на всички съвременни електронни четци за книги с eInk екран, таблети с операционна система Android, Windows и iPad. На персонални компютри с Windows и Apple Mac.

Четенето не е възможно на моделите Kindle с eInk екран, защото Amazon.com не поддържат съвместимост с тази технология.

Известно изключение има за таблети Kindle Fire, на които може да бъде инсталиран софтуера BlueFire reader, а кратко ръководство може да прочетете тук.


Още електронни списания

Още електронни списания
Информация за избраното списание

Информация за избраното списание
Информация за книгата:

Категория: ПЕРИОДИКА
Година: 2017
Страници: 100
ISSN: 2017131281912
Поредица: Story


„Story e списанието, в което звездите разказват истинските си истории пред истинските професионалисти за истински познавачи. За петте години, откакто е на българския пазар, от издание, отразяващо живота на звездите, Story се превърна в институция, с която звездите се съобразяват и която сама създава звезди.”

Галина Чолакова, главен редактор на списание Story


Коментари

Коментари


Плащане с EasyPay може да направите като изберете опция плащане "чрез ePay" и на платежната страница изберете Таб "В брой на каса".

Вижте приложения пример: