Story - октомври/2017

Още от поредицата Story

Story - октомври/2017

(3.67 от 6 гласа)Щедростта е мъдрост, не пари. 

Винаги е любопитно да броиш нечии пари, да ги пресмяташ, да ги съдиш и да ги затваряш в някое дълбокомислено клише от рода на „мръсни пари“. Най-богатите хора, според убеждението на най-бедните, не заслужават дори и стотинка. И така да е, дали можем да минем по пътя на богатите, за да имаме техния живот? Рядко си позволяваме да помислим за това, интересува ни само крайният резултат, а той дразни като камъче в обувката, разранява късогледите ни очи от гняв и безсилие. Героините на новия ни брой са били поне няколко пъти в Ада, влачили са душите си по натрошено стъкло, били са прокуждани, унижавани. А сега ние броим не загубите им, не провалите им, а милиардите им. От историите на тези жени ще разберете, че парите винаги имат твърде висока цена. Някои могат да заложат съвестта си, душата си, честта си, други не могат да платят толкова, никога. Нямат кураж да се изправят срещу себе си. 
 
А когато става въпрос за жени, които печелят милиарди, стигмата е неизбежна. Как си го позволяват, а? Ами с битка. Битка с депресията, с тревожността, която един мъдър мъж определя като зашеметяване от свободата. Ето това е ключът – свободата. Бих добавила и волята да бъдеш богата, защото вече знаеш какво е да си на дъното. Сега остава само да се изкачи стълбицата, от върха на която да погледнеш на света като победител. Но не самодоволен и арогантен, а мъдър, смирен и щедър. Нека бъдем богати на мъдрост и щедро да я раздаваме.   • Формат: PDF
  • Защита: Adobe DRM
  • Указания за четене. Виж
  • Съвместимост за четене. Виж (Не e за Kindle)
  • Как да купя е-списание? Виж
Файлът е съвместим за четене на всички съвременни електронни четци за книги с eInk екран, таблети с операционна система Android, Windows и iPad. На персонални компютри с Windows и Apple Mac.

Четенето не е възможно на моделите Kindle с eInk екран, защото Amazon.com не поддържат съвместимост с тази технология.

Известно изключение има за таблети Kindle Fire, на които може да бъде инсталиран софтуера BlueFire reader, а кратко ръководство може да прочетете тук.


Още електронни списания

Още електронни списания
Информация за избраното списание

Информация за избраното списание
Информация за книгата:

Категория: ПЕРИОДИКА
Година: 2017
Страници: 100
ISSN: 20171312819110
Поредица: Story


„Story e списанието, в което звездите разказват истинските си истории пред истинските професионалисти за истински познавачи. За петте години, откакто е на българския пазар, от издание, отразяващо живота на звездите, Story се превърна в институция, с която звездите се съобразяват и която сама създава звезди.”

Галина Чолакова, главен редактор на списание Story


Коментари

Коментари


Плащане с EasyPay може да направите като изберете опция плащане "чрез ePay" и на платежната страница изберете Таб "В брой на каса".

Вижте приложения пример: