Story - октомври/2016

Още от поредицата Story

Story - октомври/2016

(4.25 от 16 гласа)Както и да живее един човек, рано или късно трябва да си даде равносметка и да направи своя избор – със себе си или против себе си. Героинята на новия ни брой – Жана Бергендорф определено е жена с история, която може да носи с достойнството на силните хора, които не се срамуват от себе си и не живеят в измислен свят от розови облачета. Съдена, анатемосвана, обругавана, тя успя да се задържи над повърхността на хулите и да се изправи с гордо вдигната глава. Но малцина са като нея – някои предпочитат да не се вадят от блатото, а сами да се задушават в него. Ще възразите, че няма такива хора, но пък ние ще ви отвърнем, че те дори носят корони за красота. А те от своя страна се оказват тяхното проклятие. Ще научите какво се крие зад лицата и телата на едни от най-известните носителки на титли за красота по света и у нас. И сигурно ще се учудите, че сами са направили своя избор да бъдат жертвите. И това е история – мрачна, но пък затова много поучителна - не искайте нещо, което не можете да понесете. Искайте да сте достойни и щастливи. А, то, щастието не е в славата, а в онова, което ви усмихва. Усмихвайте се на себе си и никога не вървете срещу себе си.  • Формат: PDF
  • Защита: Adobe DRM
  • Указания за четене. Виж
  • Съвместимост за четене. Виж (Не e за Kindle)
  • Как да купя е-списание? Виж
Файлът е съвместим за четене на всички съвременни електронни четци за книги с eInk екран, таблети с операционна система Android, Windows и iPad. На персонални компютри с Windows и Apple Mac.

Четенето не е възможно на моделите Kindle с eInk екран, защото Amazon.com не поддържат съвместимост с тази технология.

Известно изключение има за таблети Kindle Fire, на които може да бъде инсталиран софтуера BlueFire reader, а кратко ръководство може да прочетете тук.


Още електронни списания

Още електронни списания
Информация за избраното списание

Информация за избраното списание
Информация за книгата:

Категория: ПЕРИОДИКА
Година: 2016
Страници: 100
ISSN: 201661312819110
Поредица: Story


„Story e списанието, в което звездите разказват истинските си истории пред истинските професионалисти за истински познавачи. За петте години, откакто е на българския пазар, от издание, отразяващо живота на звездите, Story се превърна в институция, с която звездите се съобразяват и която сама създава звезди.”

Галина Чолакова, главен редактор на списание Story


Коментари

Коментари


Плащане с EasyPay може да направите като изберете опция плащане "чрез ePay" и на платежната страница изберете Таб "В брой на каса".

Вижте приложения пример: