Story - септември/2017

Още от поредицата Story

Story - септември/2017

(3.64 от 11 гласа)Историята на принцеса Даяна е едновременно толкова тъжна и толкова скандална, че дори не можеш да я доизмислиш. Казват, че животът бил най-големият драматург – а животът на Даяна е като сътворен от извратен бог, даващ и отнемащ всичко, докато тя всеки ден е принасяла в жертва себе си. Волята й за живот и любовта на хората достатъчно време са давали утехата, която накрая я превръща в легенда. Да бъдеш принцеса, мечтата на всяко момиче, е просто зловещата митология, че с титлата получаваш и щастието, и любовта. А всъщност се оказва неимоверното бреме да доказваш, че имаш правото да съществуваш, като човешко същество, не като принцеса. Защото когато животът е прекалено контролиран и протоколиран, остава все по-малко живот и все по-малко за принцеси. Този на Даяна бе с толкова ограничен лимит, че тя се превърна във феномен. Не бе съвършена, но така „оголи“ страховете и болките си, че се превърна в Кралицата на сърцата.

Наистина се изисква голямо сърце да бъдеш Даяна и да не те е страх и срам от това. Макар и все още някои да говорят за нея като за клиничен случай, тя е онова, заради което всеки я обикна - страст, вяра, любов и дързост – най-добрите учители. А който е срещнал и разпознал своите учители в живота, няма нужда от Бог като коректив.   • Формат: PDF
  • Защита: Adobe DRM
  • Указания за четене. Виж
  • Съвместимост за четене. Виж (Не e за Kindle)
  • Как да купя е-списание? Виж
Файлът е съвместим за четене на всички съвременни електронни четци за книги с eInk екран, таблети с операционна система Android, Windows и iPad. На персонални компютри с Windows и Apple Mac.

Четенето не е възможно на моделите Kindle с eInk екран, защото Amazon.com не поддържат съвместимост с тази технология.

Известно изключение има за таблети Kindle Fire, на които може да бъде инсталиран софтуера BlueFire reader, а кратко ръководство може да прочетете тук.


Още електронни списания

Още електронни списания
Информация за избраното списание

Информация за избраното списание
Информация за книгата:

Категория: ПЕРИОДИКА
Година: 2017
Страници: 100
ISSN: 2017131281919
Поредица: Story


„Story e списанието, в което звездите разказват истинските си истории пред истинските професионалисти за истински познавачи. За петте години, откакто е на българския пазар, от издание, отразяващо живота на звездите, Story се превърна в институция, с която звездите се съобразяват и която сама създава звезди.”

Галина Чолакова, главен редактор на списание Story


Коментари

Коментари


Плащане с EasyPay може да направите като изберете опция плащане "чрез ePay" и на платежната страница изберете Таб "В брой на каса".

Вижте приложения пример: