National Geographic KIDS - брой 9/2016

Още от поредицата National Geographic - Kids

National Geographic KIDS - брой 9/2016

(3.75 от 12 гласа)Жаби срещу гъби

Тъмнозелена ръбеста дървесна жаба квака тихо, докато си почива на клон в една гора в Бразилия. Внезапно скача към друг клон. Докато лети във въздуха, тя показва яркооранжевото си коремче.

Видът, който живее в тропическите гори на Южна Америка, някак си е успял да се спаси от заплахата – смъртоносни гъбички, наречени хитриди, които нападат кожата на земноводните.

National Geographic KIDS ти разказва как учените се борят да спасят земноводните от смъртоносна заплаха.

Карнавален парад

Хелоуин води началото си от древен карнавал, на който хората са се маскирали, за да пропъдят злите духове

Днес в последния ден на октомври всички можем да се преобразим в приказни герои и да „плашим“ съседите, ако не ca ни приготвили торбичка с бонбони и сладкиши.

Милиони домашни любимци по света също ще бъдат маскирани за празника – виж как с National Geographic KIDS.  • Формат: PDF
  • Защита: Adobe DRM
  • Указания за четене. Виж
  • Съвместимост за четене. Виж (Не e за Kindle)
  • Как да купя е-списание? Виж
Файлът е съвместим за четене на всички съвременни електронни четци за книги с eInk екран, таблети с операционна система Android, Windows и iPad. На персонални компютри с Windows и Apple Mac.

Четенето не е възможно на моделите Kindle с eInk екран, защото Amazon.com не поддържат съвместимост с тази технология.

Известно изключение има за таблети Kindle Fire, на които може да бъде инсталиран софтуера BlueFire reader, а кратко ръководство може да прочетете тук.


Още електронни списания

Още електронни списания
Информация за избраното списание

Информация за избраното списание
Информация за книгата:

Категория: ПЕРИОДИКА
Година: 2016
ISSN: 2016131342059
Поредица: National Geographic - Kids


"NG KIDS е част от голямото семейство на ИНСТИТУЦИЯТА National Geographic. Списанието е предназначено за децата, които откриват заобикалящия ги свят, а безкрайното им любопитство поражда лавина от въпроси. NG KIDS непрекъснато изненадва своите малки читатели с невероятни, весели и интригуващи истории за живота на планетата. Разнообразните и забавни рубрики на списанието поднасят ценни знания, научни факти и разкази за културни традиции, които децата усвояват по възможно най-увлекателния начин.

Освен богато илюстрирани любопитни факти и увлекателни материали, NG KIDS България дава на малките читатели и възможността да упражняват английски език. Всеки брой на изданието съдържа секция English for Kids, в която част от материалите са поместени в оригинал на английски език."

Татяна Григорова, главен редактор на National Geographic KIDS България


Коментари

Коментари


Плащане с EasyPay може да направите като изберете опция плащане "чрез ePay" и на платежната страница изберете Таб "В брой на каса".

Вижте приложения пример: