National Geographic KIDS - брой 7/2019

Още от поредицата National Geographic - Kids

National Geographic KIDS - брой 7/2019

(4.25 от 8 гласа)Да научим горилски
Човекоподобните маймуни използват звуци, движения и дори телесни миризми, за да предадат послание.

Спасителна акция „Язовец“
По време на буря с пороен дъжд в Англия един фермер излиза да провери как са овцете му. Стадото е в безопасност, но той се натъква на друго животно в сериозна беда. На земята безпомощно лежи мъничък язовец, почти без козина.
 
30 любопитни факта за езика
Знаеш ли, че камбоджанският език има най-голямата азбука на света – състои се от 74 букви? Известно ли ти е, че октоподите общуват, като променят цвета си? А чувал ли се, че тайните езици, на които разговарят някои близнаци, се наричат криптофазия. Научи още интересни подробности за езика от рубриката на NG Kids „30 любопитни факта“.
 
Зоо детективи
Подобно на детективи, учените изследват уликите, останали на местопрестъплението, за да разрешат заплетените случаи с престъпления, извършени спрямо животни. Те използват най-модерни технологии, за да разкрият виновниците.  • Формат: PDF
  • Защита: Adobe DRM
  • Указания за четене. Виж
  • Съвместимост за четене. Виж (Не e за Kindle)
  • Как да купя е-списание? Виж
Файлът е съвместим за четене на всички съвременни електронни четци за книги с eInk екран, таблети с операционна система Android, Windows и iPad. На персонални компютри с Windows и Apple Mac.

Четенето не е възможно на моделите Kindle с eInk екран, защото Amazon.com не поддържат съвместимост с тази технология.

Известно изключение има за таблети Kindle Fire, на които може да бъде инсталиран софтуера BlueFire reader, а кратко ръководство може да прочетете тук.


Още електронни списания

Още електронни списания
Информация за избраното списание

Информация за избраното списание
Информация за книгата:

Категория: ПЕРИОДИКА
Година: 2019
ISSN: 20191313420507
Поредица: National Geographic - Kids


"NG KIDS е част от голямото семейство на ИНСТИТУЦИЯТА National Geographic. Списанието е предназначено за децата, които откриват заобикалящия ги свят, а безкрайното им любопитство поражда лавина от въпроси. NG KIDS непрекъснато изненадва своите малки читатели с невероятни, весели и интригуващи истории за живота на планетата. Разнообразните и забавни рубрики на списанието поднасят ценни знания, научни факти и разкази за културни традиции, които децата усвояват по възможно най-увлекателния начин.

Освен богато илюстрирани любопитни факти и увлекателни материали, NG KIDS България дава на малките читатели и възможността да упражняват английски език. Всеки брой на изданието съдържа секция English for Kids, в която част от материалите са поместени в оригинал на английски език."

Татяна Григорова, главен редактор на National Geographic KIDS България


Коментари

Коментари


Плащане с EasyPay може да направите като изберете опция плащане "чрез ePay" и на платежната страница изберете Таб "В брой на каса".

Вижте приложения пример: