National Geographic KIDS - брой 3/2021

Още от поредицата National Geographic - Kids

National Geographic KIDS - брой 3/2021

(4.16 от 19 гласа)20 очарователни животни
Сладките животни са готови да ни омагьосат. Обяснението е, че желанието да ги погалим изпраща към мозъка ни силно чувство на задоволство. Как да им устоиш! Ако искате да се разтоварите и да подобрите настроението си, разгледайте тези снимки и научете повече за милите животинки.

 
10 изобретения трепачи
Супер умни джаджи, роботи и превозни средства, които могат да променят живота ти. Виж най-новите изобретения: велосипед, който се движи по вода, дистанционно за телевизор, което се управлява със силата на мисълта, робот сервитьор и още невероятни хрумвания, станали реалност.
 
30 любопитни факта за скандинавската митология
Викингите, които между 750 и 1050 г. обитавали Скандинавия (днешните Дания, Швеция и Норвегия), почитали множество богове и богини. Научи повече в какво са вярвали тези свирепи воини.
 
Бонбони за ума
Хората през средните векове си мислели, че зъбоболът ще ти мине, ако целунеш магаре. Древните египтяни пък използвали паста за зъби от волски копита и стрити изгорели яйчени черупки. Научи още „зъбни“ факти – толкова сладки, че ще те заболят зъбите!
 
Защо мечките си чешат гърбовете
Когато една мама мечка гризли и нейното мече забелязали метален пътен знак, двамата едва успели да сдържат радостта си. Те се изправили на задни крака и започнали да търкат гърбовете и муцуните си в стълба, сякаш чешели огромни мечешки сърбежи! Но защо всъщност го правели? Открий отговора в рубриката „Удивителни животни“.
 
7 чудати факта за света
Знаеш ли, че река Нил е по-дълга от разстоянието между Париж, Франция, и Пекин, Китай? Чувал ли си, че в Нова Зеландия има повече овце, отколкото хора? А известно ли ти е, че Големият бариерен риф в Австралия се вижда от Космоса? Виж още интересни факти в рубриката „Влез бързо в час“.

   • Формат: PDF
  • Защита: Adobe DRM
  • Указания за четене. Виж
  • Съвместимост за четене. Виж (Не e за Kindle)
  • Как да купя е-списание? Виж
Файлът е съвместим за четене на всички съвременни електронни четци за книги с eInk екран, таблети с операционна система Android, Windows и iPad. На персонални компютри с Windows и Apple Mac.

Четенето не е възможно на моделите Kindle с eInk екран, защото Amazon.com не поддържат съвместимост с тази технология.

Известно изключение има за таблети Kindle Fire, на които може да бъде инсталиран софтуера BlueFire reader, а кратко ръководство може да прочетете тук.


Още електронни списания

Още електронни списания
Информация за избраното списание

Информация за избраното списание
Информация за книгата:

Категория: ПЕРИОДИКА
Година: 2021
ISSN: 20211313420503
Поредица: National Geographic - Kids


"NG KIDS е част от голямото семейство на ИНСТИТУЦИЯТА National Geographic. Списанието е предназначено за децата, които откриват заобикалящия ги свят, а безкрайното им любопитство поражда лавина от въпроси. NG KIDS непрекъснато изненадва своите малки читатели с невероятни, весели и интригуващи истории за живота на планетата. Разнообразните и забавни рубрики на списанието поднасят ценни знания, научни факти и разкази за културни традиции, които децата усвояват по възможно най-увлекателния начин.

Освен богато илюстрирани любопитни факти и увлекателни материали, NG KIDS България дава на малките читатели и възможността да упражняват английски език. Всеки брой на изданието съдържа секция English for Kids, в която част от материалите са поместени в оригинал на английски език."

Татяна Григорова, главен редактор на National Geographic KIDS България


Коментари

Коментари


Плащане с EasyPay може да направите като изберете опция плащане "чрез ePay" и на платежната страница изберете Таб "В брой на каса".

Вижте приложения пример: