National Geographic KIDS - брой 11/2020

Още от поредицата National Geographic - Kids

National Geographic KIDS - брой 11/2020

(3.94 от 17 гласа)  • Формат: PDF
  • Защита: Adobe DRM
  • Указания за четене. Виж
  • Съвместимост за четене. Виж (Не e за Kindle)
  • Как да купя е-списание? Виж
Файлът е съвместим за четене на всички съвременни електронни четци за книги с eInk екран, таблети с операционна система Android, Windows и iPad. На персонални компютри с Windows и Apple Mac.

Четенето не е възможно на моделите Kindle с eInk екран, защото Amazon.com не поддържат съвместимост с тази технология.

Известно изключение има за таблети Kindle Fire, на които може да бъде инсталиран софтуера BlueFire reader, а кратко ръководство може да прочетете тук.

Гениални животни
Кокошките са глупави. Лисиците са на едно стъпало над костенурките. А шимпанзетата са над всички други животни с изключение на хората. Поне така смятаха учените. Само че вече са променили мнението си. Защо ли? Тъй като никой не може да измисли тест за интелигентност, който да е справедлив към всички животни. Случва се животни да демонстрират удивително интелигентно поведение. NG Kids ти представя няколко смайващи истории за суперумни животни.

Личностен тест
Направи този забавен личностен тест, за да провериш какъв тип гений си, в коя сфера ще се изявиш най-добре и кое би могло да бъде твоето поле на дейност, когато пораснеш – физик, математик, изследовател, творец или изобретател. Не се тревожи, ако тези описания не съответстват на твоя характер. Въпросите са само за забавление. После продължавай да четеш нататък, за да отприщиш своята интелигентност!
 
10 въпроса за умници
Сигурно имаш големи и сложни въпроси? Например: защо на плажа има пясък? Откъде идва водата от чешмата? Защо античните статуи и сгради винаги са бели? До колко най-много е броил човек на глас? Дали домашните любимци си знаят имената? На какво най-голямо разстояние сме изпратили нещо в Космоса? Какво има в Хеопсовата пирамида в Гиза? NG Kids ти дава отговорите.

Диви супергерои
Супергероите могат да се спускат от небостъргачи, да скачат на огромна височина и да летят в небето. Но някои животни също ги могат тези неща. Представяме ти как тези супергерои могат да се сравнят с истинските същества, на които са наречени. NG Kids ще те запознае с трима супергерои, вдъхновени от истински животни.
 
Чихуахуа гони бандити
Чихуахуата Пако дремел в магазина на съседите, когато през вратата влетели маскирани мъже. Те се отправили към касата, връчили празна торба на касиера и му наредили да сложи вътре парите. Събуден от шума, Пако скочил, хвърлил се към бандитите с гръмък лай и започнал да ги хапе по краката. Стреснатите обирджии побегнали. Какво превърнало дружелюбното кученце в свиреп борец с престъпността? Виж още невероятни истории в рубриката на NG Kids „Удивителни животни“.
 Още електронни списания

Още електронни списания
Информация за избраното списание

Информация за избраното списание
Информация за книгата:

Категория: ПЕРИОДИКА
Година: 2020
ISSN: 20201313420511
Поредица: National Geographic - Kids


"NG KIDS е част от голямото семейство на ИНСТИТУЦИЯТА National Geographic. Списанието е предназначено за децата, които откриват заобикалящия ги свят, а безкрайното им любопитство поражда лавина от въпроси. NG KIDS непрекъснато изненадва своите малки читатели с невероятни, весели и интригуващи истории за живота на планетата. Разнообразните и забавни рубрики на списанието поднасят ценни знания, научни факти и разкази за културни традиции, които децата усвояват по възможно най-увлекателния начин.

Освен богато илюстрирани любопитни факти и увлекателни материали, NG KIDS България дава на малките читатели и възможността да упражняват английски език. Всеки брой на изданието съдържа секция English for Kids, в която част от материалите са поместени в оригинал на английски език."

Татяна Григорова, главен редактор на National Geographic KIDS България


Коментари

Коментари


Плащане с EasyPay може да направите като изберете опция плащане "чрез ePay" и на платежната страница изберете Таб "В брой на каса".

Вижте приложения пример: