National Geographic KIDS - брой 10/2019

Още от поредицата National Geographic - Kids

National Geographic KIDS - брой 10/2019

(3.86 от 21 гласа)  • Формат: PDF
  • Защита: Adobe DRM
  • Указания за четене. Виж
  • Съвместимост за четене. Виж (Не e за Kindle)
  • Как да купя е-списание? Виж
Файлът е съвместим за четене на всички съвременни електронни четци за книги с eInk екран, таблети с операционна система Android, Windows и iPad. На персонални компютри с Windows и Apple Mac.

Четенето не е възможно на моделите Kindle с eInk екран, защото Amazon.com не поддържат съвместимост с тази технология.

Известно изключение има за таблети Kindle Fire, на които може да бъде инсталиран софтуера BlueFire reader, а кратко ръководство може да прочетете тук.

10 супер котки
Черна котка ти е пресякла път? Може би днес ти е щастлив ден! Любителите на котки знаят, че всяко коте може да ти донесе само хубави неща като утеха и компания. Затова хората живеят със своите мъркащи приятели вече от хиляди години и котките продължават да са популярни домашни любимци и днес. Запознай се с 10 писани, които ще ти докажат, че котките нямат равни цяла година!

Време за маскарад
Никакви сладкиши – тези сладури искат просто да ги почешеш! Милиони домашни любимци ще бъдат маскирани за Хелоуин и National Geographic Kids ти представя някои от най-смахнатите костюми в рубриката „Удивителни животни“. Домашните любимци, които ти показваме, обичат да носят костюми, но на твоя може и да не му е приятно. Никога не го насилвай да прави нещо, което не иска.
 
Исторически загадки
Странни улики, изстинали следи и нерешени гатанки от миналото. Виж какво са узнали учените и историците за пет от най-озадачаващите загадки на света.Съществува ли Йети? Защо хората изчезнали от изгубената колония Роаноук? Защо една от мумиите, които били открити в Долината на царете в Египет, сякаш стене? Какво се случило със съкровището на алчния крал Джон? Какво тайно послание се крие в скулптурата „Криптос“, която се намира в комплекса на ЦРУ?
 
Не прави този тест преди лягане
Много хора не вярват в призраци, таласъми, вампири или зомбита. Може би и ти не вярваш. Но все пак, ако се усъмниш, че нещо злокобно витае наоколо, тук сме побрали най-добрите съвети от фолклора, градските митове и страшните филми. С този страшен тест ще провериш колко добре ще се справиш с тъмните свръхестествени сили.
 
Невероятно, но факт
Знаеш ли, че най-старото дърво на Земята е на повече от 5000 години – приблизително на колкото са египетските пирамиди? Чувал ли си, че на един охлюв ще му трябват около 140 часа, за да изпълзи 1 км, без да спира? А известно ли ти е, че през последните 5 минути Земята е изминала 8000 километра?
 Още електронни списания

Още електронни списания
Информация за избраното списание

Информация за избраното списание
Информация за книгата:

Категория: ПЕРИОДИКА
Година: 2019
ISSN: 20191313420510
Поредица: National Geographic - Kids


"NG KIDS е част от голямото семейство на ИНСТИТУЦИЯТА National Geographic. Списанието е предназначено за децата, които откриват заобикалящия ги свят, а безкрайното им любопитство поражда лавина от въпроси. NG KIDS непрекъснато изненадва своите малки читатели с невероятни, весели и интригуващи истории за живота на планетата. Разнообразните и забавни рубрики на списанието поднасят ценни знания, научни факти и разкази за културни традиции, които децата усвояват по възможно най-увлекателния начин.

Освен богато илюстрирани любопитни факти и увлекателни материали, NG KIDS България дава на малките читатели и възможността да упражняват английски език. Всеки брой на изданието съдържа секция English for Kids, в която част от материалите са поместени в оригинал на английски език."

Татяна Григорова, главен редактор на National Geographic KIDS България


Коментари

Коментари


Плащане с EasyPay може да направите като изберете опция плащане "чрез ePay" и на платежната страница изберете Таб "В брой на каса".

Вижте приложения пример: