National Geographic KIDS - брой 09/2020

Още от поредицата National Geographic - Kids

National Geographic KIDS - брой 09/2020

(3.67 от 12 гласа)Фестивал на акулите
Мислиш си, че всички акули са гигантски зъбати месомелачки? Я да видим: тъй като има над 500 вида акули, със сигурност ще се запознаеш с поне няколко, които ще те изненадат. Някои акули например имат толкова малки зъби, че не могат да отхапят нищо. А други са на практика вегетарианки! Гмурни се в страниците на NG Kids, за да откриеш 7 вида акули, които ще те изумят.

Какво би станало, ако имахме крила?
Дори ако нещо има крила, това не означава задължително, че може да лети. Силата и теглото са основните фактори, които определят дали то ще може да се издигне над земята. И така... ако имахме крила, дали щяхме да можем да летим? Виж от говора на този и на още четири щури въпроса в рубриката на NG Kids „Какво би станало?“.
 
6 нови робота
Когато баба ти и дядо ти са били млади, повечето роботи са били големи машини с тромави движения. Вече не е така. Днес специалистите по роботика създават елегантни дроиди с по-изящни движения. Роботите не просто променят живота ти – правят го по-добър. Научи повече за науката зад тези 6 страхотни робота, които ще променят живота ти.

Какаду си прави инструменти
Какадуто Фигаро обича да си придърпва лакомства – с всякакви средства. Когато птицата забележи храна, която не може да достигне от клетката си, тя си изработва мъничък инструмент, с който да докопа вкусната награда. Много животни използват камъни и пръчки като инструменти, но малко ги изработват като Фигаро. Виж още невероятни истории с животни в рубриката на NG Kids „Удивителни животни“.  • Формат: PDF
  • Защита: Adobe DRM
  • Указания за четене. Виж
  • Съвместимост за четене. Виж (Не e за Kindle)
  • Как да купя е-списание? Виж
Файлът е съвместим за четене на всички съвременни електронни четци за книги с eInk екран, таблети с операционна система Android, Windows и iPad. На персонални компютри с Windows и Apple Mac.

Четенето не е възможно на моделите Kindle с eInk екран, защото Amazon.com не поддържат съвместимост с тази технология.

Известно изключение има за таблети Kindle Fire, на които може да бъде инсталиран софтуера BlueFire reader, а кратко ръководство може да прочетете тук.


Още електронни списания

Още електронни списания
Информация за избраното списание

Информация за избраното списание
Информация за книгата:

Категория: ПЕРИОДИКА
Година: 2020
ISSN: 20201313420509
Поредица: National Geographic - Kids


"NG KIDS е част от голямото семейство на ИНСТИТУЦИЯТА National Geographic. Списанието е предназначено за децата, които откриват заобикалящия ги свят, а безкрайното им любопитство поражда лавина от въпроси. NG KIDS непрекъснато изненадва своите малки читатели с невероятни, весели и интригуващи истории за живота на планетата. Разнообразните и забавни рубрики на списанието поднасят ценни знания, научни факти и разкази за културни традиции, които децата усвояват по възможно най-увлекателния начин.

Освен богато илюстрирани любопитни факти и увлекателни материали, NG KIDS България дава на малките читатели и възможността да упражняват английски език. Всеки брой на изданието съдържа секция English for Kids, в която част от материалите са поместени в оригинал на английски език."

Татяна Григорова, главен редактор на National Geographic KIDS България


Коментари

Коментари


Плащане с EasyPay може да направите като изберете опция плащане "чрез ePay" и на платежната страница изберете Таб "В брой на каса".

Вижте приложения пример: