National Geographic KIDS България - брой 9/2015

-17%
е-списание - National Geographic KIDS България - брой 9/2015

Още от поредицата National Geographic - Kids

National Geographic KIDS България - брой 9/2015

(4.22 от 9 гласа) Маскирани кучета

Нормално е на Хелоуин да срещнеш призраци, вампири и пирати. Изненадващо е обаче, когато те ходят на четири крака. Домашните любимци ще се маскират за празника и NG KIDS ти представя някои от най-забавните костюми.

Опасни срещи на плажа

Червените сухоземни крабове живеят в джунглите по тихоокеанското крайбрежие от Мексико до Перу. Хиляди от тях маршируват заедно и се стичат на плажа. Там женските отърсват ларвите си в океана и после се връщат в тъмната гора – до следващата година, когато пак ще се съберат. NG KIDS ще те запознае с тези екзотични членестоноги.

30 страховити факта за климата

Знаеш ли, че можеш да разбереш каква е температурата по броя писукания на щуреца? А известно ли ти е, че ако видиш вкъщи паяжина, това може да е знак за застудяване.? Или че горските пожари могат да създадат подобни на торнадо огнени вихри? Виж още интересни факти в рубриката на NG KIDS „30 любопитни факта“.

Призраци в Лондон

Английската столица Лондон денонощно кипи от енергия. Но дали зад оживените улици не се крие призрачен град? Според някои хора в многовековните квартали се спотайват духове. NG KIDS ти представя пет от най-зловещите места в Лондон, а ти сам реши дали историите за духове са верни, или просто звучат страховито.

Опровергани митове

Дали чудовищата живеят само във филмите на ужасите? Някои хора не смятат така. Според тях големи и лоши, вдъхващи страх зверове дебнат зад ъгъла в различни краища на света. За щастие учените имат обяснения, които опровергават тези легенди. NG KIDS ти представя 5 легендарни чудовища, които всъщност не съществуват, и обяснява защо твърденията за тях не са верни.

И още много интересни разкази, идеи, факти, забавления, конкурси и кръстословици на страниците на октомврийския брой на National Geographic KIDS.е-списание

2.45 лв. | Стара цена: 2.95 лв.

Спестявате: 0.50 лв. (-17%)

  • Формат: PDF
  • Защита: Adobe DRM
  • Указания за четене. Виж
  • Съвместимост за четене. Виж (Не e за Kindle)
  • Как да купя е-списание? Виж
Файлът е съвместим за четене на всички съвременни електронни четци за книги с eInk екран, таблети с операционна система Android, Windows и iPad. На персонални компютри с Windows и Apple Mac.

Четенето не е възможно на моделите Kindle с eInk екран, защото Amazon.com не поддържат съвместимост с тази технология.

Известно изключение има за таблети Kindle Fire, на които може да бъде инсталиран софтуера BlueFire reader, а кратко ръководство може да прочетете тук.


Още електронни списания

Още електронни списания
Информация за избраното списание

Информация за избраното списание
Информация за книгата:

Категория: ПЕРИОДИКА
Година: 2015
ISSN: 2015131342059
Поредица: National Geographic - Kids


"NG KIDS е част от голямото семейство на ИНСТИТУЦИЯТА National Geographic. Списанието е предназначено за децата, които откриват заобикалящия ги свят, а безкрайното им любопитство поражда лавина от въпроси. NG KIDS непрекъснато изненадва своите малки читатели с невероятни, весели и интригуващи истории за живота на планетата. Разнообразните и забавни рубрики на списанието поднасят ценни знания, научни факти и разкази за културни традиции, които децата усвояват по възможно най-увлекателния начин.

Освен богато илюстрирани любопитни факти и увлекателни материали, NG KIDS България дава на малките читатели и възможността да упражняват английски език. Всеки брой на изданието съдържа секция English for Kids, в която част от материалите са поместени в оригинал на английски език."

Татяна Григорова, главен редактор на National Geographic KIDS България


Коментари

Коментари


Плащане с EasyPay може да направите като изберете опция плащане "чрез ePay" и на платежната страница изберете Таб "В брой на каса".

Вижте приложения пример: