National Geographic KIDS България - брой 8/2015

-17%
е-списание - National Geographic KIDS България - брой 8/2015

Още от поредицата National Geographic - Kids

National Geographic KIDS България - брой 8/2015

(4.00 от 10 гласа)е-списание

2.45 лв. | Стара цена: 2.95 лв.

Спестявате: 0.50 лв. (-17%)

  • Формат: PDF
  • Защита: Adobe DRM
  • Указания за четене. Виж
  • Съвместимост за четене. Виж (Не e за Kindle)
  • Как да купя е-списание? Виж
Файлът е съвместим за четене на всички съвременни електронни четци за книги с eInk екран, таблети с операционна система Android, Windows и iPad. На персонални компютри с Windows и Apple Mac.

Четенето не е възможно на моделите Kindle с eInk екран, защото Amazon.com не поддържат съвместимост с тази технология.

Известно изключение има за таблети Kindle Fire, на които може да бъде инсталиран софтуера BlueFire reader, а кратко ръководство може да прочетете тук.

Върховни кучета

В края на XIX или началото на ХХ в. хората в източните части на САЩ почти били изтребили вълците чрез лов, капани и изсичане на горите, които обитавали. Самотни и изолирани, малкото останали вълци се чифтосали с койоти и така се появила първата кръстоска между вълк и койот. Този „нов“ представител на семейството на койотите съчетава ума на койота с мускулите на вълка. От NG KIDS ще научиш за новите изследвания, които разкриват тайната на успеха на койотите.

Спасителна акция „Шимпанзе“

Уплашеното шимпанзе истерично пищи, докато някой го грабва от земята и го пъхва в платнена торба. Бракониери са убили майката на малката мъжка човекоподобна маймуна и сега я отвличат от нейния естествен дом – гората в африканската държава Република Конго. NG KIDS ще ти разкаже как доброволци помагат на осиротялото маймунче да си намери ново семейство.

30 любопитни факта за екологията

Знаеш ли, че има кучета, които са обучени да надушват замърсители в реките, за да могат да бъдат почистени? А известно ли ти е, че преди да се скъса, 1 торба за многократна употреба може да спести употребата на 600 полиетиленови торбички? Виж още интересни факти в рубриката на NG KIDS „30 любопитни факта“.

Опровергани митове за животни

Наистина ли петлите кукуригат само призори? Ами мишките дали обичат сирене най-много от всичко? А какво да кажем за ужасното твърдение, че щипалките влизат в ушите на хората?! Не. Нито едно от тези смахнати твърдения не е истина! Но мнозина вярват в старите суеверия. NG KIDS ти разкрива вероятните причини за тези заблуди и обяснява защо не са верни.

Внимание! Горски пожари!

За да укротиш горски пожар, се искат доста умения. Една грешка е достатъчна, за да запрати огнебореца в огъня. Горските пожари могат да се движат с над 20 км/ч – по-бързо от повечето бегачи – и опустошават всичко по пътя си. Затова горските огнеборци непрекъснато търсят по-добри начини за борба с огъня. NG KIDS ще те запознае с пет от най-новите и високотехнологични методи, които огнеборците използват.

И още много интересни разкази, идеи, факти, забавления, конкурси и кръстословици на страниците на септемврийския брой на National Geographic KIDS.

 Още електронни списания

Още електронни списания
Информация за избраното списание

Информация за избраното списание
Информация за книгата:

Категория: ПЕРИОДИКА
Година: 2015
ISSN: 2015131342058
Поредица: National Geographic - Kids


"NG KIDS е част от голямото семейство на ИНСТИТУЦИЯТА National Geographic. Списанието е предназначено за децата, които откриват заобикалящия ги свят, а безкрайното им любопитство поражда лавина от въпроси. NG KIDS непрекъснато изненадва своите малки читатели с невероятни, весели и интригуващи истории за живота на планетата. Разнообразните и забавни рубрики на списанието поднасят ценни знания, научни факти и разкази за културни традиции, които децата усвояват по възможно най-увлекателния начин.

Освен богато илюстрирани любопитни факти и увлекателни материали, NG KIDS България дава на малките читатели и възможността да упражняват английски език. Всеки брой на изданието съдържа секция English for Kids, в която част от материалите са поместени в оригинал на английски език."

Татяна Григорова, главен редактор на National Geographic KIDS България


Коментари

Коментари


Плащане с EasyPay може да направите като изберете опция плащане "чрез ePay" и на платежната страница изберете Таб "В брой на каса".

Вижте приложения пример: