National Geographic KIDS България - брой 6/2015

-17%
е-списание - National Geographic KIDS България - брой 6/2015

Още от поредицата National Geographic - Kids

National Geographic KIDS България - брой 6/2015

(4.00 от 18 гласа)е-списание

2.45 лв. | Стара цена: 2.95 лв.

Спестявате: 0.50 лв. (-17%)

  • Формат:
  • Защита: Adobe DRM
  • Указания за четене. Виж
  • Съвместимост за четене. Виж (Не e за Kindle)
  • Как да купя е-списание? Виж
Файлът е съвместим за четене на всички съвременни електронни четци за книги с eInk екран, таблети с операционна система Android, Windows и iPad. На персонални компютри с Windows и Apple Mac.

Четенето не е възможно на моделите Kindle с eInk екран, защото Amazon.com не поддържат съвместимост с тази технология.

Известно изключение има за таблети Kindle Fire, на които може да бъде инсталиран софтуера BlueFire reader, а кратко ръководство може да прочетете тук.

Спасителна акция „Бобър“

Бобърчето яростно гребе с лапи в опит да се измъкне от придошлата река, която го отнася. По време на буря силното течение го измъкнало от бърлогата му край една река и сега животното е на километри от своите родители. С последни сили бобърчето се бори да остане на повърхността. Най-сетне течението се успокоява и то изплува до брега. Едва успява да се измъкне на сушата и се свива, уплашено и изтощено. NG KIDS ще ти разкаже как животно, попаднало в беда, получава помощ от добри хора.

Удивителни факти за растенията

Знаеш ли, че кората на един вид евкалиптово дърво е с цветовете на дъгата? А известно ли ти е, че питата на обикновения слънчоглед се състои от до 4000 миниатюрни цветчета? Виж още смайващи факти в рубриката на NG KIDS „Влез бързо в час“.

Котарак обирджия

Ловкият крадец прониква в съседските къщи нощем и търси плячка. Щом жълто-зелените му очи зърнат нещо, което харесва, той го грабва и изчезва по същия път – през вратичката за кучето. Кой е този разбойник? Котаракът Норис, разбира се. Рубриката „Удивителни животни“ в NG KIDS ти представя три забавни и поучителни истории за животни, които живеят близо до хората.

Дивите игри на животните

Дали животните играят и в дивата природа? И ако е така, как и защо го правят? Това е по-трудно да се установи, защото трябва да ги наблюдаваш часове наред, преди те да се отпуснат достатъчно и да се разиграят. Когато обаче това се случи, тяхната изобретателност е смайваща. В NG KIDS ще прочетеш няколко истински истории за животни, които се забавляват.

Катастрофирала мумия

Тутанкамон станал египетски фараон през 1332 г. пр.Хр., когато бил на 9 години. Управлявал страната във време на конфликти, когато Египет воювал със съседното царство Нубия. Само десет години след като се възкачил на трона, младият владетел починал. През 1922 г. изследователи открили гробницата му под египетската пустиня. Въпреки че откритите стенописи и релефи разказват за събития от живота му, историята на неговата смърт така и не била записана. NG KIDS ти представя новата теория за загадъчната смърт на младия фараон.

И още много интересни разкази, идеи, факти, забавления, конкурси и кръстословици на страниците на юнския брой на National Geographic KIDS.Още електронни списания

Още електронни списания
Информация за избраното списание

Информация за избраното списание
Информация за книгата:

Категория: ПЕРИОДИКА
Година: 2015
ISSN: 2015131342056
Поредица: National Geographic - Kids


"NG KIDS е част от голямото семейство на ИНСТИТУЦИЯТА National Geographic. Списанието е предназначено за децата, които откриват заобикалящия ги свят, а безкрайното им любопитство поражда лавина от въпроси. NG KIDS непрекъснато изненадва своите малки читатели с невероятни, весели и интригуващи истории за живота на планетата. Разнообразните и забавни рубрики на списанието поднасят ценни знания, научни факти и разкази за културни традиции, които децата усвояват по възможно най-увлекателния начин.

Освен богато илюстрирани любопитни факти и увлекателни материали, NG KIDS България дава на малките читатели и възможността да упражняват английски език. Всеки брой на изданието съдържа секция English for Kids, в която част от материалите са поместени в оригинал на английски език."

Татяна Григорова, главен редактор на National Geographic KIDS България


Коментари

Коментари


Плащане с EasyPay може да направите като изберете опция плащане "чрез ePay" и на платежната страница изберете Таб "В брой на каса".

Вижте приложения пример: