National Geographic KIDS България - брой 5/2015

-17%
е-списание - National Geographic KIDS България - брой 5/2015

Още от поредицата National Geographic - Kids

National Geographic KIDS България - брой 5/2015

(4.13 от 16 гласа)е-списание

2.45 лв. | Стара цена: 2.95 лв.

Спестявате: 0.50 лв. (-17%)

  • Формат:
  • Защита: Adobe DRM
  • Указания за четене. Виж
  • Съвместимост за четене. Виж (Не e за Kindle)
  • Как да купя е-списание? Виж
Файлът е съвместим за четене на всички съвременни електронни четци за книги с eInk екран, таблети с операционна система Android, Windows и iPad. На персонални компютри с Windows и Apple Mac.

Четенето не е възможно на моделите Kindle с eInk екран, защото Amazon.com не поддържат съвместимост с тази технология.

Известно изключение има за таблети Kindle Fire, на които може да бъде инсталиран софтуера BlueFire reader, а кратко ръководство може да прочетете тук.

Спасителна акция „Морска костенурка“

Изгубена и премръзнала морска костенурка карета едва помръдва перки в ледената вода. Последно загребване с предните крайници и застива неподвижна. Безжизнено се носи на повърхността и съдбата й зависи от посоката на вятъра. Ако я отнесе навътре в морето, няма да оцелее. За щастие вятърът я изтласква към сушата и я изхвърля на плажа. Без капчица енергия, влечугото лежи неподвижно на пясъка. NG KIDS ще ти разкаже как измръзналата костенурка получила помощ от състрадателни хора

Вкусни факти за сладоледа

Знаеш ли, че през живота си една дойна крава може да даде достатъчно мляко за 34 000 литра сладолед? А известно ли ти е, че основна съставка на сладоледа е въздухът, от който лакомството става по-меко? Виж още смайващи факти в рубриката на NG KIDS „Влез бързо в час“.

Джаджи за шпиони!

Добрият шпионин има нужда от хитрост, прикритие и страхотно оборудване. Години наред тайните агенти използвали неуловими джаджи, за да подслушват и да предават информация, без да бъдат разкрити. NG KIDS ти представя 5 вече разсекретени машинки, измислени с цел „невъзможната мисия“ да стане „мисия – изпълнена“.

Горещо място

Странна купчина пушещи фонтани изригват вода и цветове насред голия пейзаж. Може да ти се стори като място на друга планета, но фантастичният гейзер Флай всъщност блика от пустинята Невада. Могилките са високи по 3,5 м и изхвърлят вряла вода на 1,5 м. На пръв поглед гейзерът Флай изглежда като чудо на природата, но не е напълно естествен. NG KIDS ще ти разкаже как се е появил този гейзер, който технически погледнато, дори не е гейзер, а случайност.

Тест за родители

Знаеш ли кой е най-високият водопад на Земята? А известно ли ти е как се нарича страхът от смеха? Още по-любопитно е дали мама и татко знаят отговорите на въпросите, които NG KIDS е подбрал за тях. Ако твоите родители не могат да отговорят на тези въпроси, може би не ти, а те трябва да ходят на училище!

И още много интересни разкази, идеи, факти, забавления, конкурси и кръстословици на страниците на юнския брой на National Geographic KIDS.Още електронни списания

Още електронни списания
Информация за избраното списание

Информация за избраното списание
Информация за книгата:

Категория: ПЕРИОДИКА
Година: 2015
ISSN: 2015131342055
Поредица: National Geographic - Kids


"NG KIDS е част от голямото семейство на ИНСТИТУЦИЯТА National Geographic. Списанието е предназначено за децата, които откриват заобикалящия ги свят, а безкрайното им любопитство поражда лавина от въпроси. NG KIDS непрекъснато изненадва своите малки читатели с невероятни, весели и интригуващи истории за живота на планетата. Разнообразните и забавни рубрики на списанието поднасят ценни знания, научни факти и разкази за културни традиции, които децата усвояват по възможно най-увлекателния начин.

Освен богато илюстрирани любопитни факти и увлекателни материали, NG KIDS България дава на малките читатели и възможността да упражняват английски език. Всеки брой на изданието съдържа секция English for Kids, в която част от материалите са поместени в оригинал на английски език."

Татяна Григорова, главен редактор на National Geographic KIDS България


Коментари

Коментари


Плащане с EasyPay може да направите като изберете опция плащане "чрез ePay" и на платежната страница изберете Таб "В брой на каса".

Вижте приложения пример: