National Geographic KIDS България - брой 4/2015

-17%
е-списание - National Geographic KIDS България - брой 4/2015

Още от поредицата National Geographic - Kids

National Geographic KIDS България - брой 4/2015

(4.14 от 21 гласа)е-списание

2.45 лв. | Стара цена: 2.95 лв.

Спестявате: 0.50 лв. (-17%)

  • Формат: PDF
  • Защита: Adobe DRM
  • Указания за четене. Виж
  • Съвместимост за четене. Виж (Не e за Kindle)
  • Как да купя е-списание? Виж
Файлът е съвместим за четене на всички съвременни електронни четци за книги с eInk екран, таблети с операционна система Android, Windows и iPad. На персонални компютри с Windows и Apple Mac.

Четенето не е възможно на моделите Kindle с eInk екран, защото Amazon.com не поддържат съвместимост с тази технология.

Известно изключение има за таблети Kindle Fire, на които може да бъде инсталиран софтуера BlueFire reader, а кратко ръководство може да прочетете тук.

 Находка – спинозавър!

Спинозавърът живял преди около 100 млн. години, през кредния период. Населявал днешна Сахара в Северна Африка. Дълги години бил известен с огромните си размери и уникални шипове. Но учените осъзнали, че става дума за много специално същество, когато открили данни, че този динозавър се бил приспособил към живот във вода. NG KIDS ще ти разкаже как палеонтолозите се натъкнали на следите и разгадали тайните на този свиреп хищник.

Невероятно, но факт

Знаеш ли, че мравката пират има на главата си черни петна, които приличат на превръзки за око? А известно ли ти е, че по-малко от двама души от всеки 100 на света се раждат с червена коса? Виж още смайващи факти в рубриката на NG KIDS „Невероятно, но факт“.

Спасителна акция „Слонче“

Ужасеното слонче се върти около падналото тяло на майка си в горещата суха пустош на африканската държава Кения. Простреляна от бракониери, слоницата не може да се изправи и състоянието й се влошава. Без грижите й слончето няма да може да се храни и ще стане лесна плячка на гладните лъвове. Шансовете му да оцелее драстично намаляват. Прочети в NG KIDS как хората помогнали на осиротялото животно да си намери нов дом.

Фотографи на диви животни


Да снимаш домашния си любимец и да направиш добра снимка на диво животно са две много различни неща. За да получат невероятни снимки, фотографите често се вслушват в дивото в себе си – те мислят и дори се държат като своя обект. Независимо дали дебнат смъртоносни змии или игриви маймуни, творците трябва да са дръзки – но и да знаят кога да стоят настрана. Шестима фотографи на диви животни разказват пред NG KIDS историята на своите удивителни кадри.

Направи си пеперудена градина

Напоследък не е трудно да пропуснеш какво се случва навън. Толкова сме погълнати от екраните пред очите ни, че просто забравяме колко невероятен и прекрасен е светът около нас. Природата ще те направи по-здрав и по-умен, но и ще събуди твореца в теб. NG KIDS ще ти помогне да откриеш природата, като те научи как да си направиш градина за пеперуди.

И още много интересни разкази, идеи, факти, забавления, конкурси и кръстословици на страниците на майския брой на National Geographic KIDS.Още електронни списания

Още електронни списания
Информация за избраното списание

Информация за избраното списание
Информация за книгата:

Категория: ПЕРИОДИКА
Година: 2015
ISSN: 2015131342054
Поредица: National Geographic - Kids


"NG KIDS е част от голямото семейство на ИНСТИТУЦИЯТА National Geographic. Списанието е предназначено за децата, които откриват заобикалящия ги свят, а безкрайното им любопитство поражда лавина от въпроси. NG KIDS непрекъснато изненадва своите малки читатели с невероятни, весели и интригуващи истории за живота на планетата. Разнообразните и забавни рубрики на списанието поднасят ценни знания, научни факти и разкази за културни традиции, които децата усвояват по възможно най-увлекателния начин.

Освен богато илюстрирани любопитни факти и увлекателни материали, NG KIDS България дава на малките читатели и възможността да упражняват английски език. Всеки брой на изданието съдържа секция English for Kids, в която част от материалите са поместени в оригинал на английски език."

Татяна Григорова, главен редактор на National Geographic KIDS България


Коментари

Коментари


Плащане с EasyPay може да направите като изберете опция плащане "чрез ePay" и на платежната страница изберете Таб "В брой на каса".

Вижте приложения пример: