National Geographic KIDS България - брой 2/2016

Още от поредицата National Geographic - Kids

National Geographic KIDS България - брой 2/2016

(4.40 от 5 гласа)Умни създания

Умни лисици, ловки маймуни, хитри крокодили и други животни с таланти! Животните могат да демонстрират изненадващо разумно поведение. NG KIDS ти представя пет смайващи истории за интелекта на животните.

Спасителна акция „Белоглав орел"

Белоглава орлица е погълнала пестицид - отрова, която фермерите използват, за да защитават реколтата от вредители по посевите. Твърде слаба, орлицата е паднала край пътя и едва се движи. NG KIDS ти разказва как добри хора помагат на величествената птица отново да полети.

Бандити в капана!

Тримата бандити, за които ти разказва NG KIDS, се прочули с дръзките си престъпления. Само че накрая алчността им ги вкарала в беля. Прочети как са ги спипали.

Маймунско училище

Преди 35 години в дивата природа били оцелели едва около 200 златисти лъвски тамарини. С помощта на природозащитниците днес на свобода живеят около 1500, а още 500 има в зоопарковете. NG KIDS ти разкрива как малките маймунки усвояват номерата на стадото.

Невероятно, но факт!

Знаеш ли, че за да измъкнеш крака си от плаващи пясъци, ти е нужна толкова сила, колкото да повдигнеш автомобил? А известно ли ти е, че земетресенията могат мигновено да създават злато в земната кора? Виж още интересни факти в рубриката на NG KIDS „Невероятно, но факт!".

И още много интересни разкази, идеи, факти, забавления, конкурси и кръстословици на страниците на мартенския брой на National Geographic KIDS.  • Формат: PDF
  • Защита: Adobe DRM
  • Указания за четене. Виж
  • Съвместимост за четене. Виж (Не e за Kindle)
  • Как да купя е-списание? Виж
Файлът е съвместим за четене на всички съвременни електронни четци за книги с eInk екран, таблети с операционна система Android, Windows и iPad. На персонални компютри с Windows и Apple Mac.

Четенето не е възможно на моделите Kindle с eInk екран, защото Amazon.com не поддържат съвместимост с тази технология.

Известно изключение има за таблети Kindle Fire, на които може да бъде инсталиран софтуера BlueFire reader, а кратко ръководство може да прочетете тук.


Още електронни списания

Още електронни списания
Информация за избраното списание

Информация за избраното списание
Информация за книгата:

Категория: ПЕРИОДИКА
Година: 2016
ISSN: 2016131342052
Поредица: National Geographic - Kids


"NG KIDS е част от голямото семейство на ИНСТИТУЦИЯТА National Geographic. Списанието е предназначено за децата, които откриват заобикалящия ги свят, а безкрайното им любопитство поражда лавина от въпроси. NG KIDS непрекъснато изненадва своите малки читатели с невероятни, весели и интригуващи истории за живота на планетата. Разнообразните и забавни рубрики на списанието поднасят ценни знания, научни факти и разкази за културни традиции, които децата усвояват по възможно най-увлекателния начин.

Освен богато илюстрирани любопитни факти и увлекателни материали, NG KIDS България дава на малките читатели и възможността да упражняват английски език. Всеки брой на изданието съдържа секция English for Kids, в която част от материалите са поместени в оригинал на английски език."

Татяна Григорова, главен редактор на National Geographic KIDS България


Коментари

Коментари


Плащане с EasyPay може да направите като изберете опция плащане "чрез ePay" и на платежната страница изберете Таб "В брой на каса".

Вижте приложения пример: