National Geographic KIDS България - брой 11/2015

-17%
е-списание - National Geographic KIDS България - брой 11/2015

Още от поредицата National Geographic - Kids

National Geographic KIDS България - брой 11/2015

(3.69 от 13 гласа)е-списание

2.45 лв. | Стара цена: 2.95 лв.

Спестявате: 0.50 лв. (-17%)

  • Формат: PDF
  • Защита: Adobe DRM
  • Указания за четене. Виж
  • Съвместимост за четене. Виж (Не e за Kindle)
  • Как да купя е-списание? Виж
Файлът е съвместим за четене на всички съвременни електронни четци за книги с eInk екран, таблети с операционна система Android, Windows и iPad. На персонални компютри с Windows и Apple Mac.

Четенето не е възможно на моделите Kindle с eInk екран, защото Amazon.com не поддържат съвместимост с тази технология.

Известно изключение има за таблети Kindle Fire, на които може да бъде инсталиран софтуера BlueFire reader, а кратко ръководство може да прочетете тук.

Смели котки

Следи в снега се вият между дърветата в планината Тетън в Уайоминг, САЩ. Това са отпечатъците от лапите на мама пума, която следва миризмата на елен уапити. Двете й седеммесечни малки палуват покрай нея. Внезапно майката издава цвъртене, за да им каже да се скрият, и замръзва на място. Прикляка в котешка поза за скок – безшумна и неподвижна. После над 50 кг котешка мощ изригват напред. Опитният ловец събаря елена в облак сняг и след секунди вечерята е сервирана. NG KIDS ти разказва как, за да оцелеят, малките пуми трябва внимателно да следят всяко движение на майка си.

Полезни съвети как да бъдеш коати

Коати е хищник от семейство Енотови. Тези малки южноамерикански бозайници живеят на групи, а животът в общността си има строг ред. Ако си коати, настъпва момент, когато трябва да се присъединиш към групата и да спазваш правилата. NG KIDS ще ти представи седем правила, които ще те приобщят към тези задружни животни.

 Син вулкан

Нощта е непрогледна. Въпреки това тъмните склонове на хълм в кратера на вулкана Кауах Иджен в азиатската страна Индонезия сияят като неонови реклами. Туристи се тълпят на вулкана, за да зърнат нещо, което изглежда като светещи сини реки от лава. Само че реките не са от лава, а от светеща сяра. NG KIDS ще ти разкрие тайната на необикновеното светлинно шоу на синия вулкан.

 Любопитни факти за „Еър Форс 1“

Работата на президента на САЩ включва много пътувания. Той обаче не лети с обикновен самолет – има си свой собствен, наречен „Еър Форс 1“. Какво отличава президентския самолет от всички останали самолети? NG KIDS се качи на борда, за да научи седемте причини „Еър Форс 1“ да е най-страхотният самолет в небето.

 Невероятно, но факт!

Знаеш ли, че не е възможно да си тананикаш, докато си държиш носа? А известно ли ти е, че един вид жаба чува през устата си? Виж още интересни факти в рубриката на NG KIDS „Невероятно, но факт!“.

 Конкурсът за детска рисунка на тема „Светът на динозаврите“ приключи. Разгледай наградените рисунки и разбери кои са техните автори. Виж и темата на следващия конкурс в рубриката „Нарисувай сам“.

 И още много интересни разкази, идеи, факти, забавления, конкурси и кръстословици на страниците на декемврийския брой на National Geographic KIDS.Още електронни списания

Още електронни списания
Информация за избраното списание

Информация за избраното списание
Информация за книгата:

Категория: ПЕРИОДИКА
Година: 2015
ISSN: 20151313420511
Поредица: National Geographic - Kids


"NG KIDS е част от голямото семейство на ИНСТИТУЦИЯТА National Geographic. Списанието е предназначено за децата, които откриват заобикалящия ги свят, а безкрайното им любопитство поражда лавина от въпроси. NG KIDS непрекъснато изненадва своите малки читатели с невероятни, весели и интригуващи истории за живота на планетата. Разнообразните и забавни рубрики на списанието поднасят ценни знания, научни факти и разкази за културни традиции, които децата усвояват по възможно най-увлекателния начин.

Освен богато илюстрирани любопитни факти и увлекателни материали, NG KIDS България дава на малките читатели и възможността да упражняват английски език. Всеки брой на изданието съдържа секция English for Kids, в която част от материалите са поместени в оригинал на английски език."

Татяна Григорова, главен редактор на National Geographic KIDS България


Коментари

Коментари


Плащане с EasyPay може да направите като изберете опция плащане "чрез ePay" и на платежната страница изберете Таб "В брой на каса".

Вижте приложения пример: