National Geographic KIDS България - брой 10/2015

-17%
е-списание - National Geographic KIDS България - брой 10/2015

Още от поредицата National Geographic - Kids

National Geographic KIDS България - брой 10/2015

(4.18 от 11 гласа)е-списание

2.45 лв. | Стара цена: 2.95 лв.

Спестявате: 0.50 лв. (-17%)

  • Формат: PDF
  • Защита: Adobe DRM
  • Указания за четене. Виж
  • Съвместимост за четене. Виж (Не e за Kindle)
  • Как да купя е-списание? Виж
Файлът е съвместим за четене на всички съвременни електронни четци за книги с eInk екран, таблети с операционна система Android, Windows и iPad. На персонални компютри с Windows и Apple Mac.

Четенето не е възможно на моделите Kindle с eInk екран, защото Amazon.com не поддържат съвместимост с тази технология.

Известно изключение има за таблети Kindle Fire, на които може да бъде инсталиран софтуера BlueFire reader, а кратко ръководство може да прочетете тук.

Незабравими истории с животни

Дали и животните изпитват емоции – например радост или тъга? Доскоро много изследователи не били сигурни в това. Едва сега те започват да разбират нещо, което много хора отдавна твърдят: животните безспорно изпитват чувства, много подобни на нашите. NG KIDS ти представя шест истории с домашни любимци, а ти реши сам за себе си дали в ума на твоя пухкав приятел не се въртят и други мисли освен за храна и игри.

 Прочути домашни любимци

Историята е пълна с легендарни водачи и велики мислители – както и с известни пухкавелковци. Хората гледат домашни любимци от хилядолетия и много от тях са се прочули – дали защото са спасили човешки живот, или просто защото са били суперсладки. NG KIDS ще те запознае с някои от тях в хронологичен ред.

35 забавни факта за животни


Знаеш ли, че ако стои дълго време на тъмно, златната рибка ще стане сива? А известно ли ти е, че когато изпълняват трудни задачи, женските котки използват дясната си лапа, а мъжките – лявата? Или че езикът на хамелеона се разтяга до един път и половина дължината на тялото му? Виж още интересни факти в рубриката на NG KIDS „Любопитни факти“.

Трафиканти на животни

Група полицаи под прикритие блокират с колите си тясна уличка. Движат се тихо, набелязват целта – банда похитители – и светкавично ги обкръжават. След секунди намират и жертвите. Мястото е уличен пазар в бразилския град Сао Пауло. Жертвите са птици, игуани и костенурки, отвлечени от дивата природа. Похитителите искали да ги продадат на пазара. Не и този път! NG KIDS ти представя три истории за арестувани крадци на животни.

Луди глави

Саша Диджулиън виси от скална стена на 270 м над земята в италианските Доломити, когато внезапно тясно ръбче се отчупва под пръстите й. Тя реагира мигновено, протяга ръка и си намира нова хватка, преди да е полетяла надолу. Подобни тръпки са нещо обичайно за Диджулиън – тя е свободна катерачка, изкатерила някои от най-опасните скални стени в света само с голите си ръце. NG KIDS ти разказва за дръзките смелчаци, които стигат до предела на възможностите си (но не те съветват да правиш същото вкъщи).

И още много интересни разкази, идеи, факти, забавления, конкурси и кръстословици на страниците на ноемврийския брой на National Geographic KIDS.Още електронни списания

Още електронни списания
Информация за избраното списание

Информация за избраното списание
Информация за книгата:

Категория: ПЕРИОДИКА
Година: 2015
ISSN: 20151313420510
Поредица: National Geographic - Kids


"NG KIDS е част от голямото семейство на ИНСТИТУЦИЯТА National Geographic. Списанието е предназначено за децата, които откриват заобикалящия ги свят, а безкрайното им любопитство поражда лавина от въпроси. NG KIDS непрекъснато изненадва своите малки читатели с невероятни, весели и интригуващи истории за живота на планетата. Разнообразните и забавни рубрики на списанието поднасят ценни знания, научни факти и разкази за културни традиции, които децата усвояват по възможно най-увлекателния начин.

Освен богато илюстрирани любопитни факти и увлекателни материали, NG KIDS България дава на малките читатели и възможността да упражняват английски език. Всеки брой на изданието съдържа секция English for Kids, в която част от материалите са поместени в оригинал на английски език."

Татяна Григорова, главен редактор на National Geographic KIDS България


Коментари

Коментари


Плащане с EasyPay може да направите като изберете опция плащане "чрез ePay" и на платежната страница изберете Таб "В брой на каса".

Вижте приложения пример: