DiVino Guide - Българските вина 2013

DiVino Guide - Българските вина 2013

(5.00 от 1 глас)DiVino Guide Българските вина 2013 предлага актуална информация за повечето от българските производители и техните вина, които се предлагат в момента на пазара. Над 450 вина от близо 70 изби, разделени на осем винени района са повече от добър избор дори и за най-взискателните ценители на божествената напитка!

Вината включени в първото издание, отразяват годишните дегустации на професионалния екип на DiVino. Обхванати са всички пазарни и качествени категории, като избите са разпределени по региони.

Вината са представени със съответния DiVino рейтинг, оценка, актуална реколта и ориентировъчна цена. Ще се уверите, че българското вино никога досега не е било на такава висота.  • Формат: PDF
  • Защита: Adobe DRM
  • Указания за четене. Виж
  • Съвместимост за четене. Виж (Не e за Kindle)
  • Как да купя е-списание? Виж
Файлът е съвместим за четене на всички съвременни електронни четци за книги с eInk екран, таблети с операционна система Android, Windows и iPad. На персонални компютри с Windows и Apple Mac.

Четенето не е възможно на моделите Kindle с eInk екран, защото Amazon.com не поддържат съвместимост с тази технология.

Известно изключение има за таблети Kindle Fire, на които може да бъде инсталиран софтуера BlueFire reader, а кратко ръководство може да прочетете тук.


Още електронни списания

Още електронни списания
Информация за избраното списание

Информация за избраното списание
Информация за книгата:

Издател: Гурме
Категория: Кулинария
Година: 2013
ISSN: 100011149

Коментари

Коментари


Плащане с EasyPay може да направите като изберете опция плащане "чрез ePay" и на платежната страница изберете Таб "В брой на каса".

Вижте приложения пример: