DiVino - брой 7/2012

-38%
е-списание - DiVino - брой 7/2012

Още от поредицата DiVino

DiVino - брой 7/2012

(4.00 от 5 гласа)Брой 7 на Divino Magazine отделя дължимото внимание на вината от сортовете с „каберне” в името. И ако каберне совиньон отдавна се е превърнал в институция на българския пазар, то при вината от каберне фран нещата тепърва ще се случват. Може би малцина знаят, че каберне фран и совиньон блан са родителите на международния пътешественик каберне совиньон.

На страниците на Divino Magazine ще намерите и селекция от 27 български вина от двете кабернета, които се предлагат в момента на пазара у нас. 

И понеже виненият пазар на България е изключително динамичен, Divino Magazine ви пренася на дунавския бряг, в една от винарните, които през последните десет години силно промениха винения пейзаж в България - „Винарска къща Русе“. Обиколката от страниците на списанието продължава в емблематичната Бургундия и нейните вина. Когато една област има над хилядагодишна история в правенето на вино, има някои неща, които трудно могат да
бъдат обяснени логично, те просто трябва да се приемат. А неповторимото в Бургундия се долавя, както при виното, така и в кулинарните традиции на тази област.

Често пъти, както за професионалистите, така и за любителите е трудно да изберат най-подходящия от многобройните винени панаири по света. Divino Magazine прави кратка обиколка из най-прочутите изложения за вино от Европа до Хонг Конг.е-списание

5.00 лв. | Стара цена: 8.00 лв.

Спестявате: 3.00 лв. (-38%)

  • Формат: PDF
  • Защита: Adobe DRM
  • Указания за четене. Виж
  • Съвместимост за четене. Виж (Не e за Kindle)
  • Как да купя е-списание? Виж
Файлът е съвместим за четене на всички съвременни електронни четци за книги с eInk екран, таблети с операционна система Android, Windows и iPad. На персонални компютри с Windows и Apple Mac.

Четенето не е възможно на моделите Kindle с eInk екран, защото Amazon.com не поддържат съвместимост с тази технология.

Известно изключение има за таблети Kindle Fire, на които може да бъде инсталиран софтуера BlueFire reader, а кратко ръководство може да прочетете тук.


Още електронни списания

Още електронни списания
Информация за избраното списание

Информация за избраното списание
Информация за книгата:

Издател: Гурме
Категория: ПЕРИОДИКА
Година: 2012
ISSN: 20121314450207
Поредица: DiVino

Коментари

Коментари


Плащане с EasyPay може да направите като изберете опция плащане "чрез ePay" и на платежната страница изберете Таб "В брой на каса".

Вижте приложения пример: