DiVino - брой 37/2020

Още от поредицата DiVino

DiVino - брой 37/2020

(5.00 от 1 глас)DiVino Magazine 37 – похвално за българските пенливи вина

Брой 37 ще ви убеди за пореден път, че пенливите вина са едно голямо и специално удоволствие и че е дошло време да пием – и в празник, и в делник – български пенливи вина, защото сред нашите производители вече има признати майстори на искрящата наслада.
От страниците на зимното DiVino 37 може да научите какви ли не интересни истории - най-вече винени, разбира се. Какви например ли?
Може да прочетете очерк за двамата братя близнаци, Свилен и Иван Кисьови, които са енолози на една от най-емблематичните български изби Katarzyna Estate. Яна Петкова увлекателно представя красивото и своенравно лице на унгарското вино - най-вече на Егер и Токай, а благодарение на Ирина Софранова ще направим едно дълго, широко, но и дълбоко и разнообразно пътешествие из Крит – великия гръцки остров на Никос Казандзакис, където се раждат и знаменити вина. В броя ще намерите и един ценен алтернативен  пътепис на Емил Коралов - календар с 12 най-необичайни винени дестинации, по една за всеки месец от годината.
А форумът на българското вино DiVino.Taste 2019 ни даде възможност да направим интервюта със забележителни гости като Константин Баум, най-младият Master of Wine на Германия, Шомбор Гал - съсобственик на световноизвестната унгарски изба Tibor Gal и водещ експерт в маркетинга на унгарското вино и последно, но в никакъв случай не и като стойност и значение, с г-жа Лола Сагра, която страстно и пламенно - като истинска андалусийка - разказва за своята семейна компания Nobleza del Sur. Те произвеждат великолепни зехтини от столетия и днес са част от революцията, извършена в зехтинопроизводството на испанската провинция Хаен, която дава над 20% от цялото маслиново масло в света.  • Формат: PDF
  • Защита: Adobe DRM
  • Указания за четене. Виж
  • Съвместимост за четене. Виж (Не e за Kindle)
  • Как да купя е-списание? Виж
Файлът е съвместим за четене на всички съвременни електронни четци за книги с eInk екран, таблети с операционна система Android, Windows и iPad. На персонални компютри с Windows и Apple Mac.

Четенето не е възможно на моделите Kindle с eInk екран, защото Amazon.com не поддържат съвместимост с тази технология.

Известно изключение има за таблети Kindle Fire, на които може да бъде инсталиран софтуера BlueFire reader, а кратко ръководство може да прочетете тук.


Още електронни списания

Още електронни списания
Информация за избраното списание

Информация за избраното списание
Информация за книгата:

Издател: Gourmet publishing
Категория: ПЕРИОДИКА
Година: 2020
ISSN: 20201314450237
Поредица: DiVino

Коментари

Коментари


Плащане с EasyPay може да направите като изберете опция плащане "чрез ePay" и на платежната страница изберете Таб "В брой на каса".

Вижте приложения пример: