DiVino - брой 35/2019

Още от поредицата DiVino

DiVino - брой 35/2019

(4.15 от 20 гласа)DiVino Magazine 35 отдава заслуженото на новите български бели вина

В брой 35 на DiVino.Magazine се обръща заслужено внимание на българските бели вина. Освен, че стават все по-добри, общата тенденция е към по-натурален, по-елегантен и свеж характер, който отразява спецификата на тероара. На страниците на списанието ще откриете десетки български бели и розета, които ще ви доставят голямо удоволствие.
Може да тръгнете и на винено-кулинарно пътешествие в…Швейцария с Вили Гълъбова и Юлия Костадинова! Алпийската страна може да е известна със своите шоколади, банки и живописни пейзажи, но определено има какво да покаже, както при вината, така и при традиционните си местни продукти. DiVino 35 ви запознава отблизо и с едно от най-прочутите швейцарски сирена - грюер. А изключително интересния си опит ще сподели италианецът Джампаоло Гаярин – един от най-уважаваните и утвърдени експерти, технолози и дегустатори в света на сирената.
Пътешествията продължават и с винена обиколка из европейската част на Турция - полуостров Галиполи. Обратно у нас, ще гостувате в Шато Копса, една от малкото винарни в Розовата долина. Ще се срещнете и с Цветелина Николова, управляващ директор на една от най-успешните български винени компании, Катаржина Естейт.
Летният брой на DiVino.Magazine обобщава и какви са най-новите тенденции при храната през 2019.   • Формат: PDF
  • Защита: Adobe DRM
  • Указания за четене. Виж
  • Съвместимост за четене. Виж (Не e за Kindle)
  • Как да купя е-списание? Виж
Файлът е съвместим за четене на всички съвременни електронни четци за книги с eInk екран, таблети с операционна система Android, Windows и iPad. На персонални компютри с Windows и Apple Mac.

Четенето не е възможно на моделите Kindle с eInk екран, защото Amazon.com не поддържат съвместимост с тази технология.

Известно изключение има за таблети Kindle Fire, на които може да бъде инсталиран софтуера BlueFire reader, а кратко ръководство може да прочетете тук.


Още електронни списания

Още електронни списания
Информация за избраното списание

Информация за избраното списание
Информация за книгата:

Издател: Gourmet publishing
Категория: ПЕРИОДИКА
Година: 2020
ISSN: 20191314450235
Поредица: DiVino


DiVino Magazine е резултат на нашата дългогодишна любов към виното. Информацията безспорно е най-важна, но не по-малко важно е настроението, което DiVino Magazine се надяваме да създава у вас (а преди това и у нас) и начинът, по който ни помага да гледаме на живота - с респект към Земята и към това, което хората получават от нея с труда си.

Добри вина, вкусни продукти, интригуващи вкусови съчетания, портрети на хора, които обичат работата си и я вършат с отдаденост, уникални храни и напитки, пътешествия за ценители и голяма доза зелена философия - това е нашата рецепта за вашите спокойни часове със списание (и чаша вино) в ръка.


Коментари

Коментари


Плащане с EasyPay може да направите като изберете опция плащане "чрез ePay" и на платежната страница изберете Таб "В брой на каса".

Вижте приложения пример: