DiVino - брой 34/2019

Още от поредицата DiVino

DiVino - брой 34/2019

(3.53 от 15 гласа)DiVino 34 с най-добрите български вина за 2018!

Главната тема е посветена на класацията DiVino Top 50 и най-добрите български вина за 2018. Класацията разбуни духовете в българската винарска общност – оказа се, че вино номер 1 не е нито червено, нито бяло, нито розово, а оранжево! Прочетете интервюто с победителя Еди Куриян от Росиди за оранжевата реалност на виното. 
По-нататък в броя Яна Петкова и Ирина Софранова ни отвеждат на обиколка на изток, отвъд Черно море, в Грузия – земята, откъдето може би започва всичко във виното. Истории за квеври, за сортове с непроизносими имена, за традиции и най-вече за някои изключителни хора даващи от своята любов, самоличност и характер на своите вина.
La Bottega Monte, както и останалите заведения от групата, са отдадени на благородния произход на храната и на добрия вкус. Броят представя идеята зад този ресторант-винарна-делисатесен магазин-кафетерия-занаятчийска сладкарница, посветен на голямата италианска традиция и на необикновените продукти от малки местни ферми. 
Интерес предизвиква и интервю с обявения за „най-зелен“ шеф-готвач в света за 2018 Енеко Ача, собственик на ресторант Azurmendi в Страната на Баските – място с вълшебна храна, която се приготвя и поднася в пълна хармония с природата и с изцяло устойчиви практики.   • Формат: PDF
  • Защита: Adobe DRM
  • Указания за четене. Виж
  • Съвместимост за четене. Виж (Не e за Kindle)
  • Как да купя е-списание? Виж
Файлът е съвместим за четене на всички съвременни електронни четци за книги с eInk екран, таблети с операционна система Android, Windows и iPad. На персонални компютри с Windows и Apple Mac.

Четенето не е възможно на моделите Kindle с eInk екран, защото Amazon.com не поддържат съвместимост с тази технология.

Известно изключение има за таблети Kindle Fire, на които може да бъде инсталиран софтуера BlueFire reader, а кратко ръководство може да прочетете тук.


Още електронни списания

Още електронни списания
Информация за избраното списание

Информация за избраното списание
Информация за книгата:

Издател: Gourmet publishing
Категория: ПЕРИОДИКА
Година: 2020
ISSN: 20191314450233
Поредица: DiVino


DiVino Magazine е резултат на нашата дългогодишна любов към виното. Информацията безспорно е най-важна, но не по-малко важно е настроението, което DiVino Magazine се надяваме да създава у вас (а преди това и у нас) и начинът, по който ни помага да гледаме на живота - с респект към Земята и към това, което хората получават от нея с труда си.

Добри вина, вкусни продукти, интригуващи вкусови съчетания, портрети на хора, които обичат работата си и я вършат с отдаденост, уникални храни и напитки, пътешествия за ценители и голяма доза зелена философия - това е нашата рецепта за вашите спокойни часове със списание (и чаша вино) в ръка.


Коментари

Коментари


Плащане с EasyPay може да направите като изберете опция плащане "чрез ePay" и на платежната страница изберете Таб "В брой на каса".

Вижте приложения пример: