DiVino - брой 33/2019

Още от поредицата DiVino

DiVino - брой 33/2019

(4.11 от 19 гласа)DiVino Magazine 33 на DiVino Magazine е посветен на знаменитостите

Зимният брой е посветен на знаменитости от света на виното и гастрономията, които гостуваха през ноември 2018 на DiVino.Taste и GastronomiX. Повече от интересни са интервютата с тези изключителни професионалисти на световно ниво, всеки от които задава тона в своята област от винения и кулинарно-ресторантьорския свят: Том Стивънсън - най-известният и утвърден в света дегустатор и критик на шампанското и останалите пенливи вина, Кори Райън - живата легенда на виното в Австралия, Емилио Ротоло - собственик на митичната италианска изба Скиопето, Райнхард Льовенщайн - производител на уникални ризлинги в Мозел и двузвездните испански топ готвачи - шеф Едуар Шатрук от Disfrutar в Барселона и шеф Марио Сандовал от Coque в Мадрид...
Брой 33 съдържа и любопитни разкази за Китай – едно винено пътешествие на Юлия Костадинова в древния азиатски гигант и кулинарната история на трите най-използвани китайски продукти.
Ще научите още за завръщането на шардонето у нас и по света, както и кои са най-добрите български вина от този голям бял сорт...  Това не е всичко, но нека има и изненади.  • Формат: PDF
  • Защита: Adobe DRM
  • Указания за четене. Виж
  • Съвместимост за четене. Виж (Не e за Kindle)
  • Как да купя е-списание? Виж
Файлът е съвместим за четене на всички съвременни електронни четци за книги с eInk екран, таблети с операционна система Android, Windows и iPad. На персонални компютри с Windows и Apple Mac.

Четенето не е възможно на моделите Kindle с eInk екран, защото Amazon.com не поддържат съвместимост с тази технология.

Известно изключение има за таблети Kindle Fire, на които може да бъде инсталиран софтуера BlueFire reader, а кратко ръководство може да прочетете тук.


Още електронни списания

Още електронни списания
Информация за избраното списание

Информация за избраното списание
Информация за книгата:

Издател: Gourmet publishing
Категория: ПЕРИОДИКА
Година: 2020
ISSN: 20191314450233
Поредица: DiVino


DiVino Magazine е резултат на нашата дългогодишна любов към виното. Информацията безспорно е най-важна, но не по-малко важно е настроението, което DiVino Magazine се надяваме да създава у вас (а преди това и у нас) и начинът, по който ни помага да гледаме на живота - с респект към Земята и към това, което хората получават от нея с труда си.

Добри вина, вкусни продукти, интригуващи вкусови съчетания, портрети на хора, които обичат работата си и я вършат с отдаденост, уникални храни и напитки, пътешествия за ценители и голяма доза зелена философия - това е нашата рецепта за вашите спокойни часове със списание (и чаша вино) в ръка.


Коментари

Коментари


Плащане с EasyPay може да направите като изберете опция плащане "чрез ePay" и на платежната страница изберете Таб "В брой на каса".

Вижте приложения пример: